Неприбуткові організації: як отримати витяг з Реєстру

Неприбуткова організація може звернутися до контролюючого органу із запитом про отримання витягу з Реєстру неприбуткових установ та організацій.

ЗРАЗОК наказу про дистанційну работу у період карантину

Неприбуткові установи і організації: як отримати витяг з Реєстру

За запитом контролюючий орган надає безоплатно протягом трьох робочих днів витяг з Реєстру, який містить відомості про неприбуткову організацію визначені п. 11 Порядку, або повідомлення про відсутність відомостей у Реєстрі.

Витяг містить відомості з Реєстру, актуальні на дату та час його формування, та є чинним до внесення змін до Реєстру в частині відомостей, що стосуються зазначеної неприбуткової організації.

Витяг або повідомлення про відсутність відомостей надсилається поштою за адресою платника або особисто вручається платнику за основним місцем обліку.

За матеріалами ДПС

УВАГА!

Бути у курсі подій та законодавчих оновлень стало ще легше! Підписуйтесь на наш Telegram або FB та читайте важливі новини від порталу "Бюджетник" першими.

меми про бухгалтерів

Працюйте, відпочивайте й не забувайте, що поки ціни у відпустці – працюють знижки на передплату е-журналів «Головбух Бюджет» та «Головбух Праця та Зарплата».

Поспішайте – даруємо 2000 грн на передплату.

Гарячі запитання

Усі питання і відповіді