Як не помилитися у розрахунку зарплати керівника закладу

Теми:

Посадовий оклад директору закладу встановлює керівник управління освіти в межах 14—16 тарифного розряду відповідно до Єдиної тарифної сітки (додаток 9 до Наказ № 557).

Докладно про те, як не помилитися у розрахунку зарплати керівника закладу, дивіться у відеоуроці Школи головбуха для бюджетних установ "Оплата праці в дитячих садках — 2020".

Як не помилитися у розрахунку зарплати керівника закладу

Як не помилитися у розрахунку зарплати керівника закладу

Станом на 1 січня 2020 року залежно від тарифного розряду посадовий оклад директора закладу становить:ПЕРЕЙТИ до ЦИФР

Розміри підвищень посадових окладів (ставок заробітної плати) працівникам закладу регулюють:ПЕРЕЙТИ до ПОСТАНОВ

Посадовий оклад директору закладу підвищують за таких умов:ПЕРЕЙТИ до УМОВ

УВАГА!

Бути у курсі подій та законодавчих оновлень стало ще легше! Підписуйтесь на наш Telegram або FB та читайте важливі новини від порталу "Бюджетник" першими.

вебінар про перевірки ревізорів

Статті за темою

Усі статті за темою

Типова програмна класифікація видатків та кредитування місцевих бюджетів

Програмна класифікація видатків та кредитування місцевого бюджету, відповідно до вимог частини другої статті 10 Бюджетного кодексу України, формується місцевим фінансовим органом за пропозиціями, поданими головними розпорядниками бюджетних коштів під час складання проекту рішення про місцевий бюджет у бюджетних запитах.
12040

Облік лікарських засобів та медичних виробів: приклади від експерта

Як МОЗ рекомендує ЗОЗ вести бухгалтерський облік медикаментів та медичних виробів – у публікації розглянемо загальні положення, що стосуються як медзакладів, що є бюджетними установами, так і реорганізованих медзакладів-КНП.
30064

Кошти на передплату періодики: чотири неочевидних джерела

Тримайте поради експертки, які допоможуть знайти кошти на передплату професійних видань для бухгалтерів. Брак фінансування, який через війну суттєво зачепив бюджетні установи й організації, водночас показав їхні можливості – вихід є завжди.
1739

Гарячі запитання

Усі питання і відповіді