Як працювати з е-лікарняними

Завдяки цьому уроку курсу Лікарняні та декретні: як платити і звітувати у 2021 році опануєте нормативну базу електронних листків непрацездатності. Підготуєтеся до роботи з Реєстром листків непрацездатності.

Повноцінну роботу реєстра е-лікарняних обіцяють вже до кінця літа. Реєстр створений для того, щоб накопичити інформацію про видані, продовжені та обліковані листки непрацездатності. Ця інформація знадобиться для призначення:

  • допомоги по тимчасовій непрацездатності,
  • по вагітності та пологах,
  • оплати перших п’яти днів тимчасової непрацездатності за рахунок коштів роботодавця,
  • для перевірки обґрунтованості видачі та продовження листків непрацездатності.
А отже, бухгалтеру потрібно вміти з нею працювати.

На курсі Лікарняні та декретні: як платити і звітувати у 2021 році Школи Головбуха для бюджетних установ цілих 2 урока присвячено темі е-лікарняних. Адже для нас важливо, щоб не один ревізор не зміг причепитися до вас та знайти помилки у вашій роботі.

Опануйте роботу з лікарняними разом з нашими експертами, аби ваша професійність радувала вас та директора установи!

вебінар індексація зарплати

Статті за темою

Усі статті за темою

Типова програмна класифікація видатків та кредитування місцевих бюджетів

Програмна класифікація видатків та кредитування місцевого бюджету, відповідно до вимог частини другої статті 10 Бюджетного кодексу України, формується місцевим фінансовим органом за пропозиціями, поданими головними розпорядниками бюджетних коштів під час складання проекту рішення про місцевий бюджет у бюджетних запитах.
12028

Облік лікарських засобів та медичних виробів: приклади від експерта

Як МОЗ рекомендує ЗОЗ вести бухгалтерський облік медикаментів та медичних виробів – у публікації розглянемо загальні положення, що стосуються як медзакладів, що є бюджетними установами, так і реорганізованих медзакладів-КНП.
30019

Кошти на передплату періодики: чотири неочевидних джерела

Тримайте поради експертки, які допоможуть знайти кошти на передплату професійних видань для бухгалтерів. Брак фінансування, який через війну суттєво зачепив бюджетні установи й організації, водночас показав їхні можливості – вихід є завжди.
1732

Гарячі запитання

Усі питання і відповіді