Як журнал «Держзакупівлі» спрощує роботу закупівельника

Журнал «Держзакупівлі» п’ять років разом із закупівельниками. Онлайн-сервіси, архів із консультаціями, актуальна нормативна база — усе необхідне, аби вирішити заплутані ситуації, від яких голова йде обертом.

Не раз бракувало компетентної поради або підказки, котра наштовхнула б на правильну думку чи дію? Доводиться гарячково порпатися в стосах нормативно-правових актів, шукати публікації в інтернеті, смикати колег, аби дізнатися, як вони давали собі раду в аналогічних ситуаціях, іти на консультацію до експерта певної галузі?

Часто це забирає багато часу, а проблеми не вирішує. Але тепер ви можете обирати — вінегрет інформації чи впорядкований експертний контент е-журналу «Держзакупівлі».

Чому саме е-журнал «Держзакупівлі»? Бо він:

…доступний

Отримуйте актуальну професійну інформацію в зручний саме для вас час — сім днів на тиждень цілодобово. Заходьте з будь-якого девайса, що має доступ до інтернету. Вам обирати — буде це ваш робочий або домашній комп’ютер, ноутбук, планшет чи смартфон.

…зручний

Звична для вас обкладинка стала «живою» — до кожної зі статей, прописаних на ній, можна перейти одним кліком, а не шукати потрібної сторінки.

Прочитані статті згасають у змісті, усі інші містять нагадування «Не прочитано», щоб важливий матеріал не пройшов повз вашу увагу. Усі сторінки на екрані ви бачитимете точно такими, як у друкованій версії.

Натисніть «Погортати» — й у вас на екрані електронний аналог журналу. Режим читання дає змогу:

  • обрати зручний розмір шрифту;
  • перейти до повноекранного режиму;
  • читати журнал у звичний спосіб — сторінку за сторінкою;
  • знаходити потрібні статті за змістом;
  • робити закладки й позначки.

…практичний

Коли вам до рук потрапляли особливо корисні статті, чи подумували ви, що добре було б мати їх ще й в електронному вигляді? Е-журнал повністю задовольнить цю потребу, адже кожну публікацію можна:

  • завантажити або зберегти;
  • додати в корисне — відібрати в окремий розділ в особистому кабінеті й створити добірку потрібних для роботи;
  • роздрукувати.

…інформативний

Шукати потрібну статтю, пам’ятку чи покроковий алгоритм зручно. Сформулюйте запит у пошуковому рядку, розміщеному вгорі сторінки е-журналу, й отримаєте посилання на відповідні публікації. Тисніть і миттєво «провалюйтеся» до потрібного матеріалу.

За цікавинками можна спуститися до навігаційної панелі, де в розділі «Номери» міститься архів журналу з 2015 року, а в розділі «Теми» сформовано фахові добірки.

Статті е-журналу мають активні посилання на нормативні акти, якими оперують експерти. Натисніть на них — і перейдіть до повного тексту документа.

…заточений під вас

Кожен користувач е-журналу має особистий кабінет. Як на робочій поличці, зберігайте там усе, що знадобиться:

  • Корисне — статті, документи, книги, відібрані для опрацювання;
  • Мої продукти — усі передплачені е-журнали та електронні книги.

Переглядайте й окремий блок особистого кабінету, чи немає в ньому нових повідомлень про передплату, відповідей служби клієнтської підтримки та інформації про наші акції.

…нашпигований корисностями

Е-журнал «Держзакупівлі» полегшить вашу щоденну роботу. Допомогти покликані додаткові корисні інструменти.

Головні профіти електронного журналу «Держзакупівлі», які полегшать життя закупівельника

Перейти

Новини

Ви не відставатимете від подій у професійній сфері, адже день у день дізнаватиметеся, що нового відбулося. Для цього не треба чекати виходу чергового номера — уся найгарячіша інформаціяодразу з’являється на онлайн-платформі.

Офіційні документи

Аби знати, як вибудовувати свою роботу, варто моніторити законодавчі зміни. Для цього й створена законодавча база, яку постійно актуалізують. Ви завжди будете в курсі нововведень і матимете напохваті всі документи. Не відволікайтеся на пошук потрібної редакції документа й перевірку його чинності. Цю роботу вже виконали.

Тематички, е-книги та пам’ятки

Користувачі е-журналу «Держзакупівлі» мають доступ не лише до його номерів, а ще й до тематичок та електронних книг.

Тематички висвітлюють важливі нюанси, містять коментар експерта та посилання на публікації, а електронні книги комплексно охоплюють певний зріз закупівельної діяльності. Узагальнити й систематизувати набуті знання дадуть змогу пам’ятки, зібрані окремим блоком.

Якщо ви новачок — із ними буде легко торувати свій шлях до професійного успіху. Вони стануть у пригоді й тоді, коли ви досвідчений професіонал — зможете відшліфувати майстерність.

Сервіси

Хочете, щоб ефективність вашої роботи тільки зростала? Вам на поміч будуть зручні сервіси:

  • Єдиний закупівельний словник ДК 021:2015 — шукайте з його допомогою правильний цифровий код для предмета закупівлі;
  • Навігатор для перевірки контрагентів — моніторте реєстраційні дані українських суб’єктів господарювання та судового реєстру;
  • Вебінари — прослухайте відеолекції на закупівельну тематику від найкращих консультантів. Вони проллють світло на правові нюанси, теорію підкріплять прикладами та практичними рішеннями;
  • Судова практика — читайте підбірку кейсів із судової практики публічних закупівель і не порушуйте закон, щоб не стати дійовою особою таких справ. Згодні ж, що краще вчитися на чужих помилках, ніж на власних?
  • Офіційні роз’яснення з питань закупівель — легко й швидко знаходьте відповіді на свої запитання в роз’ясненнях Мінекономрозвитку та інших державних органів. Усі їх ми зібрали в одному блоці.
Головні профіти електронного журналу «Держзакупівлі», які полегшать життя закупівельника

Перейти

Головні профіти електронного журналу «Держзакупівлі», які полегшать життя закупівельника

Перейти

Зацікавилися? Мерщій напишіть в адресному рядку edz.Експертус.ua, закріпіть вкладку на верхній панелі браузера. Спробуйте, як він працює, та оцініть переваги.

Якщо у вас ще немає передплати на е-журнал «Держзакупівлі», найкращий спосіб спробувати — оформити безплатний демодоступ. Це просто. У правому верхньому куті головної сторінки клацніть «Отримати доступ» і заповніть форму. Далі перевірте пошту й у листі від видавництва перейдіть за активним посиланням. Успішних закупівель за порадами експертів!


Стаття підготовлена за матеріалами журналу "Головбух: Бюджет"

зміст

відпустка на дітей заява

Останні новини

Усі новини

Гарячі запитання

Усі питання і відповіді