Prozorro: Змінено функціонал процедури закупівлі для потреб оборони

Наразі стала доступною можливість Постачальникам в переговорній процедурі закупівлі для потреб оборони завантажувати виправлені документи протягом 24 годин.

Технічні вимоги у тендерній документації: що врахувати

Prozorro: Змінено функціонал процедури закупівлі для потреб оборони

Йдеться про можливість, передбачену частиною 4 статті 6 Закону України “Про особливості здійснення закупівель товарів, робіт і послуг для гарантованого забезпечення потреб оборони”.

Даний функціонал був тимчасово обмежений для процедур, розпочатих до 19 квітня.

Антикризові закупівлі — за винятковими правилами

Для того, щоб скористатися новим функціоналом, необхідно під час проведення переговорів натиснути на кнопку “Виправити невідповідність”, вказати виявлені неточності та надіслати Учаснику повідомлення з вимогою про усунення невідповідностей. Тоді у Учасника з’являється можливість протягом 24 годин виправити помилки в своїй пропозиції та завантажити нові документи в систему.

За інформацією з сайту Prozorro

тест для бухгалтерів

Статті за темою

Усі статті за темою

Планування закупівлі електричної енергії в бюджетних установах

Закон про ринок електроенергії закладає правові передумови щодо закупівлі замовниками електричної енергії на конкурентних засадах. Про роботу замовника та планування закупівлі електроенергії – у даному огляді.
39593

Чи можливі централізовані закупівлі за рішенням територіальної громади

Придбання територіальними громадами різноманітних товарів, робіт і послуг потребує дотримання встановлених державою правових та економічних норм. Експерт допоможе в них розібратися.
2438

Гарячі запитання

Усі питання і відповіді