Prozorro: від системи відключать п’ять електронних майданчиків

За рішенням Мінекономіки п’ять електронних майданчиків буде відключено від електронної системи закупівель Prozorro. Підстава для цього рішення — відсутність атестату відповідності КСЗІ (комплексної системи захисту інформації).

Перевірте, чи підтвердив ваш майданчик відповідність системи захисту інформації

Prozorro: від системи відключать п’ять електронних майданчиків

Атестат КСЗІ підтверджує захищеність на предмет інформаційної безпеки. У лютому 2019 року електронна система Prozorro першою у сфері закупівель отримала такий сертифікат.

УВАГА!!! -40% на Експрес-курс для фахівців з публічних закупівель

У наступні 12 місяців, до 15 лютого 2020 року, усі електронні майданчики, підключені до системи, також мали отримати КСЗІ, але це зробили не всі.
За рішенням Мінекономіки, розпочато процес відключення таких електронних майданчиків:

  • 25/8.АУКЦІОН
  • "UBiz"
  • АКЦЕПТ
  • Tenders Allbiz
  • OPEN TENDER

Антикризові закупівлі — за винятковими правилами

Державні замовники, які працювали в електронній системі закупівель через майданчики, що будуть відключені, зможуть перенести свої закупівельні процедури/договори на будь-який інший майданчик за допомогою токена — ключа для перенесення.

За інформацією з сайту Prozorro

меми про бухгалтерів

Працюйте, відпочивайте й не забувайте, що поки ціни у відпустці – працюють знижки на передплату е-журналів «Головбух Бюджет» та «Головбух Праця та Зарплата».

Поспішайте – даруємо 2000 грн на передплату.

Статті за темою

Усі статті за темою

Планування закупівлі електричної енергії в бюджетних установах

Закон про ринок електроенергії закладає правові передумови щодо закупівлі замовниками електричної енергії на конкурентних засадах. Про роботу замовника та планування закупівлі електроенергії – у даному огляді.
39193

Чи можливі централізовані закупівлі за рішенням територіальної громади

Придбання територіальними громадами різноманітних товарів, робіт і послуг потребує дотримання встановлених державою правових та економічних норм. Експерт допоможе в них розібратися.
2372

Гарячі запитання

Усі питання і відповіді