Правила роботи в електронній системі закупівель

Як працювати в електронній системі закупівель?
Правила роботи в електронній системі закупівель
Закупівлі до 50 тисяч: як запланувати і прозвітувати в електронній системіКількість місць обмежена! Устигніть зареєструватися!
ПРОГРАМА❗️ Закупівлі до 50 тисяч: як запланувати і прозвітувати в електронній системі ✔️ Які вимоги встановлює закон до закупівель на суму до 50 тисяч гривень ✔️ Закупівлі до 50 тисяч: як запланувати і прозвітувати в електронній системі ✔️ Як оприлюднити річний план закупівель ✔️ Закупівлі до 50 тисяч: як запланувати і прозвітувати в електронній системі ✔️ Як оприлюднити звіт про договір про закупівлю, укладений без використання електронної системи закупівель ✔️ Закупівлі до 50 тисяч: як запланувати і прозвітувати в електронній системі ✔️Як додати документи в електронну систему закупівель

Усі закупівлі замовники проводять в електронному вигляді в електронній системі закупівель. А також — створюють, розміщують, оприлюднюють і обмінюються інформацією і документами на цій платформі.

Для них важливо стежити за всіма змінами, що тут відбуваються. А відбувається чимало: система постійно розвивається. Тому простежити, за яким порядком вона працює, і вибрати електронний майданчик треба правильно.

Як працює ЕСЗ, яка її структура, вимоги до роботи і можливості, які надає система — проведемо вас через усі лабіринти електронного формату.

ПЕРЕЙТИ до повного тексту

вебінар про перевірки ревізорів

Статті за темою

Усі статті за темою

Спрощені закупівлі – алгоритм роботи

Спрощені закупівля – це вид закупівель, що є результатом нормативного урегулювання допорогових закупівель. Головними ознаками спрощеної процедури закупівлі є необтяжливий алгоритм проведення та мінімальна кількість документів, які мають надати учасники. А звідси – можливість швидко закупити необхідні товари, роботи чи послуги.
6166

Посадова інструкція фахівця з публічних закупівель

Що повинен знати фахівець з публічних закупівель, які він має права, завдання та обов’язки і яку відповідальність нестиме у разі порушення — визначає посадова інструкція фахівця з публічних закупівель. Наведемо її зразок.
29990

Допорогові закупівлі: проведення аукціону в електронній формі

Проведення закупівель в електронному форматі набирає обертів. Для того щоб зрозуміти, як працює електронна система закупівель, окремі замовники почали проводити в ній і допорогові закупівлі. Одним із найважливіших етапів допорогової закупівлі є проведення аукціону в електронній формі. Про основні його правила й поговоримо.
744

Гарячі запитання

Усі питання і відповіді