РРО: коли ЦСО проводить розпломбування

В ДПС розповіли коли центри сервісного обслуговування проводять розпломбування реєстраторів розрахункових операцій та вилучення довідки про опломбування.

Оновлений довідник програмної класифікації для використання у 2020 році

РРО: коли ЦСО проводить розпломбування

Згідно з п. 9 розд. II Порядку опломбування №547, розпломбування РРО та вилучення довідки про опломбування проводиться у наступних випадках:

  • необхідність доступу до внутрішніх вузлів РРО для проведення ремонту, якщо це передбачено експлуатаційними документами виробника;
  • за рішенням контролюючого органу;
  • перед скасуванням реєстрації РРО (крім випадків виявлення невідповідності конструкції та/або програмного забезпечення РРО документації виробника);
  • порушення цілісності пломб та/або засобів контролю, закінчення строку використання засобів контролю;
  • припинення дії договору про технічне обслуговування та ремонт РРО;
  • перехід на технічне обслуговування до іншого ЦСО.

За матеріалами з сайту ДПС

вебінар про перевірки ревізорів

Статті за темою

Усі статті за темою

Акт приймання-передачі транспортного засобу

Коли установа безоплатно отримує чи передає авто, здає його в оренду, відправляє або забирає з ремонту тощо, вона складає акт приймання-передачі транспортного засобу. Форми актів різняться залежно від мети передачі транспортного засобу. Розглянемо, у яких випадках і за якою формою складати ці акти.
54897

Облік використання робочого часу

Положення про облік використання робочого часу працівників розробляють з метою впорядкувати облік використання робочого часу працівниками установи, підвищити відповідальність керівників структурних підрозділів за достовірність відомостей у табелях обліку використання робочого часу, нарахування зарплати працівникам, посилити трудову дисципліну.
7124

Паспорт бюджетної програми місцевого бюджету 2025

Складають паспорт бюджетної програми місцевого бюджету усі головні розпорядники за коштами місцевого бюджету. Розкажемо про особливості заповнення, внесення змін та термін затвердження.
53701

Видаткова накладна – бланк | зразок

Видаткова накладна – це первинний документ, який дає змогу обліковувати рух матеріальних цінностей, тож використовують бланк чи не всі установи. І хоча бухгалтери мають з нею справу мало не щодня, запитань щодо заповнення багато. Відповімо на найбільш поширені та дамо зразок.
127104

Гарячі запитання

Усі питання і відповіді