Прозорро.Продажі: оновлено склад Наглядової ради

Наказом Мінекономіки №1412 заступник Міністра економіки Світлана Панаіотіді увійшла до складу Наглядової ради ДП “ПРОЗОРРО.ПРОДАЖІ”.

5 факторів розрахунку очікуваної вартості

Прозорро.Продажі: оновлено склад Наглядової ради

Як зазначила заступник Міністра, вона готова разом із командою Прозорро.Продажі та ФДМУ і надалі втілювати зміни, які важливі для нашої країни. А запуск прозорого ринку оренди державного та комунального майна вона назвала одним із пріоритетів на сьогоднішній день.

Урядовий портал нагадує, що Державне підприємство “ПРОЗОРРО.ПРОДАЖІ” засноване відповідно до Наказу Мінекономіки № 374, є електронною торговою системою. Його головна мета – прозора, швидка та ефективна реалізація державного майна, а також запобігання корупції, завдяки громадському контролю та розширенню кола покупців. Наглядова рада Державного підприємства “ПРОЗОРРО.ПРОДАЖІ” є органом управління підприємством, та виконує покладені на неї обов'язки відповідно до Статуту.

За матеріалами з Урядового порталу

АКЦІЯ ❗️ Купуйте одну з базових програм та отримуйте знижку 50% на «Допорогові закупівлі — 2020: порядок та інструменти» та «Національна сертифікація з публічних закупівель — 2020». ⚡️А ще місячний доступ до Експрес-курсу «Закупівлі в умовах кризи» у ПОДАРУНОК
Прозорро.Продажі: оновлено склад Наглядової ради

УВАГА!

Бути у курсі подій та законодавчих оновлень стало ще легше! Підписуйтесь на наш Telegram або FB та читайте важливі новини від порталу "Бюджетник" першими.

вебінар індексація зарплати

Статті за темою

Усі статті за темою

Планування закупівлі електричної енергії в бюджетних установах

Закон про ринок електроенергії закладає правові передумови щодо закупівлі замовниками електричної енергії на конкурентних засадах. Про роботу замовника та планування закупівлі електроенергії – у даному огляді.
39690

Чи можливі централізовані закупівлі за рішенням територіальної громади

Придбання територіальними громадами різноманітних товарів, робіт і послуг потребує дотримання встановлених державою правових та економічних норм. Експерт допоможе в них розібратися.
2456

Гарячі запитання

Усі питання і відповіді