Prozorro Market: переваги оновленого сервісу

Відтепер держзамовники можуть користуватись Prozorro Market для закупівель до 200 тис грн, а ті, що є монополістами у своїй галузі — до 1 млн грн. Раніше верхня межа була лише 50 тисяч.

5 факторів розрахунку очікуваної вартості

Prozorro Market: переваги оновленого сервісу

Які є переваги нового сервісу від Prozorro:

  • Економія державних коштів. Каталог відображає всі цінові пропозиції у кожній групі товару, бізнес дивиться на ціни конкурентів і знижує свої.
  • Завдяки Prozorro Market бізнес зможе економити час та знизити операційні витрати. Аби потрапити в електронний каталог, достатньо один раз пройти просту процедуру кваліфікації.
  • Гнучкі тарифи. Для підтримки, наповнення та розвитку Prozorro Market бізнес буде сплачувати комісію — але лише в разі підписання угоди. Для держзамовників користування Prozorro Market є повністю безкоштовним.

За матеріалами Prozorro

УВАГА!

Бути у курсі подій та законодавчих оновлень стало ще легше! Підписуйтесь на наш Telegram або FB та читайте важливі новини від порталу "Бюджетник" першими.

вебінар індексація зарплати

Статті за темою

Усі статті за темою

Планування закупівлі електричної енергії в бюджетних установах

Закон про ринок електроенергії закладає правові передумови щодо закупівлі замовниками електричної енергії на конкурентних засадах. Про роботу замовника та планування закупівлі електроенергії – у даному огляді.
39690

Чи можливі централізовані закупівлі за рішенням територіальної громади

Придбання територіальними громадами різноманітних товарів, робіт і послуг потребує дотримання встановлених державою правових та економічних норм. Експерт допоможе в них розібратися.
2456

Гарячі запитання

Усі питання і відповіді