Оплата за спецвикористання води: за якими КБК відбувається

Наказом Мінфіну № 11 «Про бюджетну класифікацію» зі змінами та доповненнями визначено класифікацію доходів бюджету, згідно з якою встановлено коди та найменування податків та зборів.

Об'єднана звітність: коли і як подавати податковий розрахунок «Довідковий»

Оплата за спецвикористання води: за якими КБК відбувається

Зокрема, для сплати рентної плати за спеціальне використання води визначено код бюджетної класифікації 13020000, а саме:

  • 13020100 – рентна плата за спеціальне використання води (крім рентної плати за спеціальне використання води водних об’єктів місцевого значення);
  • 13020200 – рентна плата за спеціальне використання води водних об’єктів місцевого значення;
  • 13020300 – рентна плата за спеціальне використання води для потреб гідроенергетики;
  • 13020400 – надходження рентної плати за спеціальне використання води від підприємств житлово-комунального господарства;
  • 13020500 – надходження сум реструктурованої заборгованості зі сплати рентної плати за спеціальне використання води;
  • 13020600 – рентна плата за спеціальне використання води в частині використання поверхневих вод для потреб водного транспорту (крім стоянкових і службово-допоміжного флотів).

За матеріалами ДПС

Оплата за спецвикористання води: за якими КБК відбувається
АЛЛА ВОЛОВЕНКО,експерт Експертус Головбух
У ФОКУСІ: ⏩ на кого, крім роботодавців, поширили порядок індексації ⏩ хто і як індексуватиме аліменти у твердій грошовій сумі ⏩ яке правило індексації для «новачків» і «переведених» ⏩ яке правило для доходів, що підвищили посеред місяця

УВАГА!

Бути у курсі подій та законодавчих оновлень стало ще легше! Підписуйтесь на наш Telegram або FB та читайте важливі новини від порталу "Бюджетник" першими.

вебінар про перевірки ревізорів

Статті за темою

Усі статті за темою

Як сплачувати рентну плату за свердловину на балансі ОМС

Орган місцевого самоврядування, наприклад місцева рада чи її виконком, має на власному балансі артезіанську свердловину з видобутку питної води. Постає питання, а чи сплачується рентна плата за свердловину та чи потрібні якісь дозволи? Знайдемо відповідь на це цікаве питання.
3067

Гарячі запитання

Усі питання і відповіді