Як бухгалтеру мати конкуретну перевагу на роботі

Як бухгалтеру мати конкуретну перевагу на роботі

Бухгалтерія – це один з найважливіших відділів який віддзеркалює на папері всі операції, що проводить установа і тим самим контролює його роботу. Тож не даремно керівники установ висувають певні вимоги щодо їх освіти, досвіду, рівня кваліфікації. Вони цінують тих бухгалтерів, які постійно підвищують рівень своєї кваліфікації, швидко реагують на всі нововведення. А якщо керівник дізнається що Ви пройшли навчання і маєте сертифікат «Як взаємодіяти з ревізом» — ще більше Вас поважатиме і цінуватиме. Адже він буде впевнений, що саме завдяки Вам ревізори підуть з установи з нульовим актом. Можете розраховувати і на підвищення зарплати.

Отримати сертіфікат дуже просто! Ми підготувала для вас спецпроєкт — мінікурс. Це тренінг, побудований на інтерактивних завданнях. Якщо Ви уважно прочитаєте статтю Чотири поради бухгалтеру, як взаємодіяти з ревізором, то з легкістю впораєтеся із завданнями та отримаєте іменний сертифікат.

вебінар про перевірки ревізорів

Статті за темою

Усі статті за темою

Типова програмна класифікація видатків та кредитування місцевих бюджетів

Програмна класифікація видатків та кредитування місцевого бюджету, відповідно до вимог частини другої статті 10 Бюджетного кодексу України, формується місцевим фінансовим органом за пропозиціями, поданими головними розпорядниками бюджетних коштів під час складання проекту рішення про місцевий бюджет у бюджетних запитах.
12042

Облік лікарських засобів та медичних виробів: приклади від експерта

Як МОЗ рекомендує ЗОЗ вести бухгалтерський облік медикаментів та медичних виробів – у публікації розглянемо загальні положення, що стосуються як медзакладів, що є бюджетними установами, так і реорганізованих медзакладів-КНП.
30070

Кошти на передплату періодики: чотири неочевидних джерела

Тримайте поради експертки, які допоможуть знайти кошти на передплату професійних видань для бухгалтерів. Брак фінансування, який через війну суттєво зачепив бюджетні установи й організації, водночас показав їхні можливості – вихід є завжди.
1740

Гарячі запитання

Усі питання і відповіді