Ревізори виявили порушень на суму понад 34 млн грн

Фахівці Північно-східного офісу Держаудитслужби завершили ревізію діяльності Харківської державної зооветеринарної академії, за результатами якої зафіксували фінансових порушень на суму понад 34 млн гривень.

Ревізори виявили порушень на суму понад 34 млн грн

Серед порушень: безпідставно списане пальне, зайві витрати на оплату телекомунікаційних послуг, виявлені нестачі запчастин та різноманітні недоліки у нарахуванні заробітної плати працівникам. Матеріали ревізії передано до правоохоронних органів та додатково поінформовано місцеві органи Державної податкової служби.

Про наслідки такої ревізії можна тільки здогадуватися. А якби посадові особи установи знали як поводитися з ревізорами, що можна говорити, які документи надавати, ревізори б пішли з нульовим актом. Ви можете отримати такі знання всього за кілька годин ще й матимете на руках іменний сертифікат «Як взаємодіяти з ревізором».

А якщо керівник дізнається що Ви пройшли навчання і маєте такий сертифікат — ще більше Вас поважатиме і цінуватиме. Можете розраховувати і на підвищення зарплати.

вебінар про перевірки ревізорів

Статті за темою

Усі статті за темою

Перевірка в органах місцевого самоврядування

Стаття присвячена питанням видів державного контролю за фінансово-господарською діяльністю органів місцевого самоврядування. Дізнаєтеся також як ревізори готуються до ревізії та отримаєте поради як підготуватися до зустрічі з ревізорами і на які моменти господарської діяльності звернути увагу.
8642

Неоформлення трудових відносин: розмір штрафів

Перевірки Держпраці та острахи бухгалтера та керівника в першу чергу пов’язані зі значними фінансовими штрафами. І навіть якщо все ніби гаразд і неоформлених працівників в установі немає, – ризик заробити штраф за неоформлення трудових відносин за наявності цивільно-правових договорів існує. Які вони штрафи нинішні?
19103

Гарячі запитання

Усі питання і відповіді