На скільки зростуть тарифи на електроенергію для населення

Костянтин Ущаповський прокоментував можливий перегляд тарифу на електроенергію для населення.

на скільки зростуть тарифи на електроенергію

Калькулятор індексації зарплати

Голова НКРЕКП Костянтин Ущаповський зазначив, що питання про перегляд тарифів на електроенергію для населення наразі є відкритим. Можливе збільшення тарифів для населення повʼязане із великою вартістю відновлення енергетичної інфраструктури.

«Після ворожих обстрілів енергетичних об’єктів для відновлення живлення споживачів використовувались тимчасові схеми подачі електроенергії. Тож для забезпечення проходженння нового опалювального сезону такі схеми є неможливими», — пояснив Ущаповський.

В Уряді розглядається питання про перегляд тарифів на електроенергію для побутових споживачів. «Розглядається кілька варіантів встановлення нових тарифів на електроенергію. Серед варіантів є такі: 2,40 грн та 2,80 грн за 1 кВт‧год. Головним тут є завдання забезпечити захист вразливих категорій споживачів, розробивши відповідні програми цільового соціального захисту», — зазначив голова НКРЕКП.

вебінар про перевірки ревізорів

Статті за темою

Усі статті за темою

Типова програмна класифікація видатків та кредитування місцевих бюджетів

Програмна класифікація видатків та кредитування місцевого бюджету, відповідно до вимог частини другої статті 10 Бюджетного кодексу України, формується місцевим фінансовим органом за пропозиціями, поданими головними розпорядниками бюджетних коштів під час складання проекту рішення про місцевий бюджет у бюджетних запитах.
12042

Гарячі запитання

Усі питання і відповіді