Січневі номери журналів у подарунок

Не встигли передплатити улюблені фахові видання на пошті? Не сумуйте, ми підготували для вас подарунки

Січневі номери журналів «Головбух: Бюджет» і «Головбух: Праця та зарплата» у подарунокКінець та початок року — завжди випробуванням на професійність для бухгалтера. Тут вам і зміни в законодавстві, і звітність, і нові показники, до яких прив’язані суми виплат працівникам.

Розуміємо, що серед безлічі справ багато бухгалтерів не встигли передплатити на пошті улюблені журнали «Головбух: Бюджет», «Головбух: Праця та зарплата», а також «Держзакупівлі».

Але не сумуйте, ми знаємо, як вам допомогти і словом, і ділом. Ви не лише встигаєте оформити підписку на І півріччя 2021 року, а й отримуєте січневі номери журналів у подарунок!

Для цього зателефонуйте за номером 0 800 211 220 (дзвінки безплатні) або залиште свій контактний номер в анкеті. Ми вам передзвонимо й оформимо всі документи як треба!

Січневі номери журналів у подарунок

✍ ЗАПОВНИТИ АНКЕТУ

Поспішайте, тираж обмежений. У журналах на вас вже чекають зразки документів 2021, підказки для складання річної звітності та планування закупівель, експертні консультації та приклади робочих ситуацій.

Крім того, передплачуючи журнали, Ви отримуєте доступ до гарячої лінії, де експерти допоможуть розв'язати ваші проблемні питання.

Заповніть анкету зараз або зателефонуйте 0 800 211 220 (дзвінки безплатні).

меми про бухгалтерів

Працюйте, відпочивайте й не забувайте, що поки ціни у відпустці – працюють знижки на передплату е-журналів «Головбух Бюджет» та «Головбух Праця та Зарплата».

Поспішайте – даруємо 2000 грн на передплату.

Останні новини

Усі новини

Гарячі запитання

Усі питання і відповіді