Довіреність на отримання зарплати - зразок 2021

Теми:
Особам, які з поважних причин не можуть власноручно поставити підпис у Відомості, можна виплатити зарплату за довіреністю. Вам на допомогу експерт пропонує довіреність на отримання зарплати - зразок 2021.
Довіреність на отримання зарплати - зразок 2021

Базові показники для розрахунку зарплати, податків і лікарняних із 1 січня

Довіреність — письмовий документ, який одна особа видає іншій для представництва перед третіми особами (ст. 244 Цивільного кодексу України; ЦК).

Зразок довіреності на отримання зарплати

Зразок довіреності на отримання зарплати

Відкрити ЗРАЗОК ✔️

У довіреності зазначте:

  • дату видачі та строк дії;
  • ПІБ і паспортні дані довірителя та повіреного (представника);
  • дії, які повірений уповноважений вчиняти: отримати зарплату за певний період;
  • підпис довірителя та посвідчувальний напис.


Довіреність на одержання зарплати може засвідчити посадова особа організації, де довіритель працює, навчається, перебуває на стаціонарному лікуванні, або за місцем його проживання (ч. 4 ст. 245 ЦК).

Довіреність на отримання зарплати не потрібно засвідчувати у нотаріуса. Підпис посадової особи організації засвідчують печаткою, якщо використовуєте її у діяльності.

Довіреність на отримання зарплати - зразок 2021П’ять чеклістів, що врятують від помилок у разі виплати зарплати з каси

У ВКО після ПІБ одержувача готівки бухгалтер має зазначити дані особи, якій працівник довірив одержати кошти. Якщо кошти виплачуєте за Відомістю, перед підписом про одержання грошей касир має зробити напис «За довіреністю». Довіреність касир долучає до ВКО або Відомості.

Основні правила та документальний супровід для готівкової виплати зарплати ми з вами розібрали. Наступного разу поговоримо про картковий варіант: як перейти на зарплатний проєкт у банку, які відомості складати, як фіксувати в обліку. Залишаємося на зв’язку!



зміст

меми про бухгалтерів

Працюйте, відпочивайте й не забувайте, що поки ціни у відпустці – працюють знижки на передплату е-журналів «Головбух Бюджет» та «Головбух Праця та Зарплата».

Поспішайте – даруємо 2000 грн на передплату.

Останні новини

Усі новини

Гарячі запитання

Усі питання і відповіді