Передплата 2022: п'ять аргументів для керівника

Автор
керівник групи експертів з бюджетного обліку
Керівник не дозволяє передплатити тижневик «Головбух: Бюджет»? Радить необхідну для роботи інформацію шукати в інтернеті? Тримайте аргументи, які його переконають і вбережуть від судової тяганини та кримінальної відповідальності

⚡️ ПОДАТКОВІ ПЕРЕВІРКИ ПІД ЧАС ВОЄННОГО СТАНУ ⚡️

Керівник установи відмовляє в передплаті професійного видання — його можна зрозуміти. Коштів для господарської діяльності в бюджетників не завжди вистачає. От він і намагається забезпечити установу всім необхідним — придбати бензин, продукти харчування, оплатити комунальні послуги тощо. Отже, економить на всьому.

 

Тож коли бухгалтер просить керівника про передплату, отримує пораду шукати інформацію для роботи в інтернеті. Деякі бухгалтери погоджуються, що витрати на періодику не на часі. А деякі — наполегливо відстоюють свої інтереси і їм таки вдається оформити передплату.

 
Що сказати керівнику, який відмовляється передплатити журнал «Головбух: Бюджет»  Та яким би невблаганним і заклопотаним був ваш керівник, ви маєте попередити його про наслідки для установи, що зумовлюють не лише бухгалтерські помилки, а й неефективні управлінські рішення. Саме вони можуть завдати чималих збитків бюджету, суму яких він згодом побачить в акті ревізії.
 
 
Оплата періодики в грудні - допомога експерта   Передплатити періодичні видання Цифрового видавництва Експертус. Зв’яжіться з нами за телефоном: 0 800 21 12 20 (усі дзвінки безплатні)

 

 

Цікаво, як господарюватиме керівник, коли ревізори за наслідками перевірки зменшать установі бюджетні асигнування, призупинять операції з бюджетними коштами. Хіба що фінансуватиме видатки установи з власної кишені. А там, дивись, ревізори так розгуляються, що дії керівника підведуть і під кримінальну відповідальність. А ваш керівник знайомий зі статистикою з сайту Держаудитслужби щодо кількості звільнених керівників за наслідками ревізії? Отже, аргументуйте.

 

Що сказати керівнику, який відмовляється передплатити журнал «Головбух: Бюджет»   ЦЕ ЦІКАВО


Історія з життя

Нещодавно до редакції зателефонував бухгалтер, який передплачує журнал «Головбух: Бюджет». Поділився враженнями від статей з рубрики «Перевірки і контроль» нашого тижневика і наголосив, що ці публікації допомагають йому працювати без порушень. Дякував за практичні поради, доступні пояснення. Підкреслив, що наші статті надають упевненості у спілкуванні з ревізорами, дають змогу правильно оцінити поведінку ревізорів і вибудувати лінію захисту.
Також він розповів, що тижневиком «Головбух: Бюджет» зацікавився керівник установи. Він запровадив правило: в бухгалтерію тижневик потрапляє лише після того, як його перегляне керівник. Тепер бухгалтеру не доводиться просити дозволу в керівника передплатити бухгалтерське видання, хіба що іноді нагадати, що передплату час продовжити

 

 

 

 

меми про бухгалтерів

Працюйте, відпочивайте й не забувайте, що поки ціни у відпустці – працюють знижки на передплату е-журналів «Головбух Бюджет» та «Головбух Праця та Зарплата».

Поспішайте – даруємо 2000 грн на передплату.

Останні новини

Усі новини

Гарячі запитання

Усі питання і відповіді