Передплата 2022: п'ять аргументів для керівника

Автор
керівник групи експертів з бюджетного обліку
Керівник не дозволяє передплатити тижневик «Головбух: Бюджет»? Радить необхідну для роботи інформацію шукати в інтернеті? Тримайте аргументи, які його переконають і вбережуть від судової тяганини та кримінальної відповідальності

⚡️ ПОДАТКОВІ ПЕРЕВІРКИ ПІД ЧАС ВОЄННОГО СТАНУ ⚡️

Керівник установи відмовляє в передплаті професійного видання — його можна зрозуміти. Коштів для господарської діяльності в бюджетників не завжди вистачає. От він і намагається забезпечити установу всім необхідним — придбати бензин, продукти харчування, оплатити комунальні послуги тощо. Отже, економить на всьому.

 

Тож коли бухгалтер просить керівника про передплату, отримує пораду шукати інформацію для роботи в інтернеті. Деякі бухгалтери погоджуються, що витрати на періодику не на часі. А деякі — наполегливо відстоюють свої інтереси і їм таки вдається оформити передплату.

 
Що сказати керівнику, який відмовляється передплатити журнал «Головбух: Бюджет»  Та яким би невблаганним і заклопотаним був ваш керівник, ви маєте попередити його про наслідки для установи, що зумовлюють не лише бухгалтерські помилки, а й неефективні управлінські рішення. Саме вони можуть завдати чималих збитків бюджету, суму яких він згодом побачить в акті ревізії.
 
 
Оплата періодики в грудні - допомога експерта   Передплатити періодичні видання Цифрового видавництва Експертус. Зв’яжіться з нами за телефоном: 0 800 21 12 20 (усі дзвінки безплатні)

 

 

Цікаво, як господарюватиме керівник, коли ревізори за наслідками перевірки зменшать установі бюджетні асигнування, призупинять операції з бюджетними коштами. Хіба що фінансуватиме видатки установи з власної кишені. А там, дивись, ревізори так розгуляються, що дії керівника підведуть і під кримінальну відповідальність. А ваш керівник знайомий зі статистикою з сайту Держаудитслужби щодо кількості звільнених керівників за наслідками ревізії? Отже, аргументуйте.

 

Що сказати керівнику, який відмовляється передплатити журнал «Головбух: Бюджет»   ЦЕ ЦІКАВО


Історія з життя

Нещодавно до редакції зателефонував бухгалтер, який передплачує журнал «Головбух: Бюджет». Поділився враженнями від статей з рубрики «Перевірки і контроль» нашого тижневика і наголосив, що ці публікації допомагають йому працювати без порушень. Дякував за практичні поради, доступні пояснення. Підкреслив, що наші статті надають упевненості у спілкуванні з ревізорами, дають змогу правильно оцінити поведінку ревізорів і вибудувати лінію захисту.
Також він розповів, що тижневиком «Головбух: Бюджет» зацікавився керівник установи. Він запровадив правило: в бухгалтерію тижневик потрапляє лише після того, як його перегляне керівник. Тепер бухгалтеру не доводиться просити дозволу в керівника передплатити бухгалтерське видання, хіба що іноді нагадати, що передплату час продовжити

 

 

 

 

акція на передплату журналів для бухгалтерів

Скористайтеся гарною нагодою та отримайте знижки на передплату на журнали «Головбух Бюджет» та «Головбух Праця та Зарплата»!

Замовляйте в редакції за номером 0 800 21 12 20

Останні новини

Усі новини

Гарячі запитання

Усі питання і відповіді