Статті за темою Бланки та зразки

Авансовий звіт у 2024 році: бланк та приклад заповнення
Для бухгалтера звична практика – видати працівникам аванс на відрядження, отримати від них авансові звіти, відшкодувати витрати за час поїздки. Та чи певний бухгалтер, що працівник подав авансовий звіт правильно? Надаємо бланк та приклад заповнення.
196191
Протокол інвентаризаційної комісії – бланк та зразок
Результати інвентаризації комісія, створена в установі, оформлює відповідно до законодавства у протокол. Якщо члени інвентаризаційної комісії новачки у цій справі, краще скласти протокол за експертним зразком.
86803
Акт приймання-передачі – бланк | зразок
✔️ Акт приймання-передачі основних засобів, майна, робіт, послуг має не одну форму. ✔️ Коли та яку застосовувати 2024 року, а також їх бланки та зразки – у статті.
333916
Звіт з праці 1-ПВ: бланки та інструкція
Звіт з праці (форма 1-ПВ) : ➤ хто подає ➤ строки подання звіту ➤ звіт за місяць ➤ звіт з праці за квартал ➤ як заповнити звіт ➤ скачати бланки.
85907
Зарплатні відомості – ЗРАЗКИ та бланки
У консультації – про оформлення зарплатних документів, зразки зарплатних відомостей, а також про відповідальність фінансову, адміністративну, дисциплінарну, кримінальну при нарахуванні зарплати.
60454
Видаткова накладна – бланк | зразок
Видаткова накладна – це первинний документ, який дає змогу обліковувати рух матеріальних цінностей, тож використовують бланк чи не всі установи. І хоча бухгалтери мають з нею справу мало не щодня, запитань щодо заповнення багато. Відповімо на найбільш поширені та дамо зразок.
129867
Табель обліку робочого часу 2024 – бланк | зразок заповнення
Табель обліку робочого часу – це первинний документ, який містить перелік усіх працівників установи з відмітками про те, як вони відпрацювали робочий час протягом облікового періоду. Без цієї інформації заробітну плату працівникові не нарахуєш. То хто, коли і як складає табель?
166400
Картка обліку шин – бланк
Бухгалтер має пам’ятати головне правило експлуатації автомобілів – обов’язковий облік та списання шин в бюджетних установах. Як обліковувати шини, коли їх списувати та як ревізори виявляють їх понаднормове списання – дізнаєтеся із публікації.
42745