Як приймати до оплати картки, якщо немає РРО

Як приймати до оплати картки, якщо немає РРО

Українські підприємці та ФОПи мають вільно приймати оплату банківськими картками за допомогою торгових POS-терміналів ПриватБанку незалежно від того, чи є у них можливість використовувати реєстратори розрахункових операцій (РРО). Наразі щоденно працюють 125 тис. POS-терміналів ПриватБанку. Крім того, є можливість приймати оплату за допомогою мобільного додатку «Термінал» без фізичного POS-терміналу.

Керівник дирекції по роботі з бізнес-клієнтами ПриватБанку Євген Заіграєв зауважив: «ПриватБанк докладає максимум зусиль, щоб торговці наразі могли вести свою діяльність так, як і раніше, приймали банківські карти до сплати за товар або послугу».

Нагадаємо, на час воєнного стану уряд скасував всі штрафні санкції за порушення законодавства з питань наявності та використання РРО.

ПриватБанк до кінця березня скасував для всіх інтернет-магазинів та клієнтів e-commerce комісії за приймання безготівкової оплати картками українських банків через сервіс LiqPay.

За інформацією ПриватБанку

тест для бухгалтерів

Статті за темою

Усі статті за темою

Корисність основних засобів: оцінка, проводки

Переоцінка та зменшення корисності основних засобів – бухгалтер стикається з цими поняттями у своїй роботі. Як оцінити корисність основних засобів та відобразити в обліку втрати/вигоди від зменшення/відновлення корисності ОЗ – експерт підкаже.
4140

Зарплатні відомості – ЗРАЗКИ та бланки

У консультації – про оформлення зарплатних документів, зразки зарплатних відомостей, а також про відповідальність фінансову, адміністративну, дисциплінарну, кримінальну при нарахуванні зарплати.
55372

Гарячі запитання

Усі питання і відповіді