Уряд скоротить чисельність аудиторів

КМУ зменшив граничну чисельність працівників Офісу фінансового контролю, в який реорганізують Держаудитслужбу шляхом перетворення. Відтак держслужбовців цього органу держфінконтролю скоротять:

  • в апараті на 178 осіб — працюватиме 416 замість 594;
  • в терорганах 812 осіб — працюватиме 1896 замість 2708.

Уряд скоротить чисельність аудиторів

Мінфін до лютого має розробити проект Положення про Офіс фінансового контролю та пропозиції щодо змін до відповідних актів законодавства.

Нагадаємо: Офіс фінансового контролю як інспекція реалізуватиме державну політику у сфері держфінконтролю. Він є правонаступником майна, прав та обов’язків Держаудитслужби.

Джерело: постанова КМУ «Про утворення Офісу фінансового контролю» від 11.12.2019 № 1025

меми про бухгалтерів

Працюйте, відпочивайте й не забувайте, що поки ціни у відпустці – працюють знижки на передплату е-журналів «Головбух Бюджет» та «Головбух Праця та Зарплата».

Поспішайте – даруємо 2000 грн на передплату.

Статті за темою

Усі статті за темою

Індикатори ризиків - алгоритм при моніторингу закупівель

Моніторинг закупівлі може початися внаслідок спрацювання ризик-індикаторів, які визначаються системою в автоматичному режимі на основі закладених алгоритмів. Індикатори ризиків допомагають Держаудитслужбі відібрати ті процедури закупівлі, у яких замовники припустилися порушення або ж потенційно можуть це зробити. Далі — такі процедури досліджують аудитори під час моніторингу закупівель та приймають остаточне рішення.
5428

Моніторинг державних закупівель: приклади висновків ревізорів

До вашої уваги приклади висновків аудиторів, коли тендерна документація не відповідає вимогам Закону; супровідні документи містять помилки; процедура закупівлі вибрана неправомірно. Аналізуйте і не повторюйте порушень
1824

Гарячі запитання

Усі питання і відповіді