Підготовка проєктів порядків використання коштів державного бюджету

Для головних розпорядників за коштами державного бюджету Мінфін затвердив нові Методичні рекомендації щодо підготовки проєктів порядків використання коштів державного бюджету.

Підготовка проєктів порядків використання коштів державного бюджету

Їх можна завантажити з веб-сайту Мінфіну перейшовши за відповідним посиланням у розділі «Накази Міністерства фінансів України у 2020 р.» підрубрики «Постанови та накази» рубрики «Законодавство».

З наказу Мінфіну «Про внесення змін до наказу Мінстрества фінансів України від 25 листапода 2010 року № 1458» від 28.12.2015 № 585

опитування бухгалтерів

Статті за темою

Усі статті за темою

Реєстрація бюджетних зобов’язань: робочі ситуації

Реєстрація бюджетних зобов’язань: ➤ термін реєстрації ➤ підтвердні документи для реєстрації ➤ зразок заповнення реєстру бюджетних зобов’язань ➤ зразок заповнення реєстру бюджетних фінансових зобов’язань.
33504

Коди економічної класифікації видатків бюджету: інструкція застосування

Мінфін регулярно оновлює інструкцію зі застосування КЕКВ. Це зумовлює проблеми в установах, адже вони планують видатки у кошторисах за старими КЕКВ, а проводити їх потрібно вже за новими. Актуальні коди економічної класифікації видатків бюджетних установ 2024 року та їх застосування – у цьому огляді.
330535

Оренда комунального та державного майна в Україні

Процедура оренди державного та комунального майна 2024 для держорганів, ОМС, бюджетних установ регламентована різними нормативно-правовими актами. Розглянемо чим керуватись при передачі в оренду державного чи комунального майна.
1347

Гарячі запитання

Усі питання і відповіді