По всій території країни ввели карантин

Коронавірус: пам’ятки працівнику і роботодавцю

Сьогодні, 12.03.2020, набрала чинності постанова Уряду, яка запроваджує на території нашої країни карантин, який триватиме з сьогоднішнього дня до 03.04.2020.

По всій території країни ввели карантин

В цей період заборонено:

  • відвідувати заклади освіти її здобувачами;
  • проводити всі масові заходи, у яких бере участь понад 200 осіб, крім заходів, необхідних для забезпечення роботи органів державної влади та органів місцевого самоврядування. Спортивні заходи дозволяється проводити без участі глядачів (уболівальників).

Карантин ввели, щоб запобігти поширенню на території України коронавірусу COVID-19.

Із постанови КМУ «Про запобігання поширенню на території України коронавірусу COVID-19» від 11.03.2020 № 211

опитування бухгалтерів

Статті за темою

Усі статті за темою

Планування закупівлі електричної енергії в бюджетних установах

Закон про ринок електроенергії закладає правові передумови щодо закупівлі замовниками електричної енергії на конкурентних засадах. Про роботу замовника та планування закупівлі електроенергії – у даному огляді.
40270

Реєстрація бюджетних зобов’язань: робочі ситуації

Реєстрація бюджетних зобов’язань: ➤ термін реєстрації ➤ підтвердні документи для реєстрації ➤ зразок заповнення реєстру бюджетних зобов’язань ➤ зразок заповнення реєстру бюджетних фінансових зобов’язань.
33504

Військовий збір 2024 – зміни з 01 жовтня

Мета військового збору випливає з самої назви – збільшити фінансування видатків на оборону України, у т.ч. фінансування ЗСУ. Військовий збір існує з 2014 року, але з 01 жовтня 2024 року відбудеться його збільшення. Про ставки військового збору, об’єкт оподаткування, правила сплати та декларування у бюджетників – у цьому огляді.
26073

Гарячі запитання

Усі питання і відповіді