Мінекономіки: йде розробка актів до нового Закону про закупівлі

Було оприлюднено інформаційний лист щодо розроблення і затвердження нормативно-правових актів, необхідних для виконання нового Закону «Про публічні закупівлі».

Реформа держфінконтролю: що змінилось >>>

Мінекономіки: йде розробка актів до нового Закону про закупівлі

Наводимо основні положення з цього листа:

Розроблення та затвердження нормативно-правових актів, необхідних для виконання цього Закону належить до основних функцій Уповноваженого органу.

Низка НПА наразі знаходиться на етапі погодження або на державній реєстрації. Тому, до їх затвердження рекомендується використовувати чинні НПА в частині, що не суперечить вимогам нової редакції Закону.

НПА щодо примірної методики визначення вартості життєвого циклу, порядку організації тестування уповноважених осіб, структури, порядку формування та використання електронних каталогів наразі розробляються і зможуть використовуватися замовниками після їх затвердження і набрання чинності.

Оскільки НПА щодо форми і вимог до забезпечення тендерної пропозиції, а також переліку формальних помилок наразі розробляються, замовники можуть самостійно встановлювати в тендерній документації розмір та умови надання забезпечення тендерних пропозицій, опис і приклади несуттєвих помилок.

За інформацією з сайту Prozorro

меми про бухгалтерів

Працюйте, відпочивайте й не забувайте, що поки ціни у відпустці – працюють знижки на передплату е-журналів «Головбух Бюджет» та «Головбух Праця та Зарплата».

Поспішайте – даруємо 2000 грн на передплату.

Статті за темою

Усі статті за темою

Планування закупівлі електричної енергії в бюджетних установах

Закон про ринок електроенергії закладає правові передумови щодо закупівлі замовниками електричної енергії на конкурентних засадах. Про роботу замовника та планування закупівлі електроенергії – у даному огляді.
39194

Чи можливі централізовані закупівлі за рішенням територіальної громади

Придбання територіальними громадами різноманітних товарів, робіт і послуг потребує дотримання встановлених державою правових та економічних норм. Експерт допоможе в них розібратися.
2374

Гарячі запитання

Усі питання і відповіді