МОЗ: налагоджено процес закупівлі ліків у 2020-2021 роках

Міністерство охорони здоров’я розробило нормативну базу для закупівлі лікарських засобів у 2020-2021 роках, затвердило їх перелік з Урядом і тримає ситуацію під контролем. Про це Міністр охорони здоров’я заявив на щоденному брифінгу.

Технічні вимоги у тендерній документації: що врахувати

МОЗ: налагоджено процес закупівлі ліків у 2020-2021 роках

Як наголосив Міністр, зараз поставки лікарських засобів в Україну відбуваються з двох джерел: через міжнародні організації і ДП “Медичні закупівлі”. У бюджеті 2020 року на це передбачено близько 10 млрд грн.

При цьому лікарські засоби, які постачаються в Україну в 2020 році – закуповуються за кошти, перераховані у 2018-2019 роках.

Антикризові закупівлі — за винятковими правилами

Максим Степанов зауважив, що Міністерство охорони здоров’я на постійному зв’язку з міжнародними партнерами, вони розуміють що і в які терміни треба поставляти.

МОЗ тримає під контролем ситуацію щодо забезпеченості наших громадян лікарськими засобами в 2020 та 2021 році.

За інформацією з Урядового порталу

меми про бухгалтерів

Працюйте, відпочивайте й не забувайте, що поки ціни у відпустці – працюють знижки на передплату е-журналів «Головбух Бюджет» та «Головбух Праця та Зарплата».

Поспішайте – даруємо 2000 грн на передплату.

Статті за темою

Усі статті за темою

Планування закупівлі електричної енергії в бюджетних установах

Закон про ринок електроенергії закладає правові передумови щодо закупівлі замовниками електричної енергії на конкурентних засадах. Про роботу замовника та планування закупівлі електроенергії – у даному огляді.
39193

Чи можливі централізовані закупівлі за рішенням територіальної громади

Придбання територіальними громадами різноманітних товарів, робіт і послуг потребує дотримання встановлених державою правових та економічних норм. Експерт допоможе в них розібратися.
2372

Гарячі запитання

Усі питання і відповіді