В Prozorro – нове технічне обмеження

Теми:
Відтак учасники не зможуть завантажувати будь-які документи на етапі після завершення аукціону і до визначення переможця процедури закупівлі.

Навіщо це новводення і чому його мають враховувати замовники - детально за посиланням:

Учасники не зможуть завантажувати документи після аукціону до обрання переможця

меми про бухгалтерів

Працюйте, відпочивайте й не забувайте, що поки ціни у відпустці – працюють знижки на передплату е-журналів «Головбух Бюджет» та «Головбух Праця та Зарплата».

Поспішайте – даруємо 2000 грн на передплату.

Статті за темою

Усі статті за темою

Посадова інструкція фахівця з публічних закупівель

Що повинен знати фахівець з публічних закупівель, які він має права, завдання та обов’язки і яку відповідальність нестиме у разі порушення — визначає посадова інструкція фахівця з публічних закупівель. Наведемо її зразок.
29460

Переговорна процедура закупівлі: 4 кроки та десяток застережень

Переговорна процедура закупівлі 2020 та її алгоритм простіший, аніж конкурентних процедур. Попри це в ньому чимало місць, де замовник може помилитися — обґрунтування, документи від учасника, кваліфікація, відсутність підстав для відхилення за статтею 17, забезпечення. Усі застереження та поради — у цій статті.
10423

Закупівлі електроенергії: у кого купувати та як формується ціна на ринку

Замовникам складно самотужки розібратися з тим, як працює ринок електроенергії в Україні 2020. Звідси й проблеми в закупівлях. Тож перш ніж закуповувати електроенергію, варто опанувати правила роботи ринку та розрахунку ціни
2953

Гарячі запитання

Усі питання і відповіді