Закупівлі в умовах кризи

Законодавці ухвалили зміни, аби запобігти виникненню і поширенню коронавірусної хвороби. Торкнулися вони й закупівель. До того ж закупівельникам треба постійно моніторити законодавчі ініціативи, аби не проґавити нових, які вплинуть на перебіг антикоронавірусних закупівель. Наприклад, нещодавно розширено список обов'язкової інформації, яку треба оприлюднювити за результатами таких закупівель. Відтак маєте розуміти, які справи слід виконати нагально, аби потім не мати неприємностей. Допоможе в цьому курс «Проведення закупівель в нових умовах» Вищої школи Закупівельника.

Закупівлі в умовах кризи

меми про бухгалтерів

Працюйте, відпочивайте й не забувайте, що поки ціни у відпустці – працюють знижки на передплату е-журналів «Головбух Бюджет» та «Головбух Праця та Зарплата».

Поспішайте – даруємо 2000 грн на передплату.

Статті за темою

Усі статті за темою

Планування закупівлі електричної енергії в бюджетних установах

Закон про ринок електроенергії закладає правові передумови щодо закупівлі замовниками електричної енергії на конкурентних засадах. Про роботу замовника та планування закупівлі електроенергії – у даному огляді.
39193

ТОП-3 способи визначення та призначення уповноваженої особи

Закон про публічні закупівлі передбачає три способи призначення уповноваженої особи, яка буде відповідальною за організацію та проведення закупівель в установі. Який спосіб обрати та на що при цьому звернути увагу детальніше в публікації.
3901

Переговорна процедура закупівлі: 4 кроки та десяток застережень

Переговорна процедура закупівлі 2020 та її алгоритм простіший, аніж конкурентних процедур. Попри це в ньому чимало місць, де замовник може помилитися — обґрунтування, документи від учасника, кваліфікація, відсутність підстав для відхилення за статтею 17, забезпечення. Усі застереження та поради — у цій статті.
10422

Гарячі запитання

Усі питання і відповіді