Як почати працювати в електронній системі закупівель

Перевірте, чи підтвердив ваш майданчик відповідність системи захисту інформації

Найпоширеніше запитання замовників, які вперше мусять відзвітувати в електронній системі про проведену закупівлю вартістю до 50 тис. грн, — з чого почати? Якими документами і як підтверджувати, що товари, роботи чи послуги закуплені поза електронною системою? Справді, якщо ви для закупівлі систему Prozorro не використовували закупівлю вартістю до 50 тис. грн — не біда, адже Закон про публічні закупівлі дає вам таке право. Головне — прозвітувати про таку закупівлю в електронній системі вчасно. Як це зробити, покроково розповідає візуалізований курс Вищої школи Закупівельника «Як оприлюднювати документи».

Як почати працювати в електронній системі закупівель

меми про бухгалтерів

Працюйте, відпочивайте й не забувайте, що поки ціни у відпустці – працюють знижки на передплату е-журналів «Головбух Бюджет» та «Головбух Праця та Зарплата».

Поспішайте – даруємо 2000 грн на передплату.

Статті за темою

Усі статті за темою

Планування закупівлі електричної енергії в бюджетних установах

Закон про ринок електроенергії закладає правові передумови щодо закупівлі замовниками електричної енергії на конкурентних засадах. Про роботу замовника та планування закупівлі електроенергії – у даному огляді.
39193

ТОП-3 способи визначення та призначення уповноваженої особи

Закон про публічні закупівлі передбачає три способи призначення уповноваженої особи, яка буде відповідальною за організацію та проведення закупівель в установі. Який спосіб обрати та на що при цьому звернути увагу детальніше в публікації.
3901

Переговорна процедура закупівлі: 4 кроки та десяток застережень

Переговорна процедура закупівлі 2020 та її алгоритм простіший, аніж конкурентних процедур. Попри це в ньому чимало місць, де замовник може помилитися — обґрунтування, документи від учасника, кваліфікація, відсутність підстав для відхилення за статтею 17, забезпечення. Усі застереження та поради — у цій статті.
10423

Гарячі запитання

Усі питання і відповіді