МОН: коли в учнів закінчується навчальний рік

Школярі проміжних класів мають завершити навчальний рік до 1 липня, одинадцятих класів – до 31 серпня, а учні закладів профосвіти – до 31 липня. Такі строки завершення навчального року у школах та профтехах були визначені 25 червня 2020 року під час засідання Уряду в Києві.

Організація роботи бухгалтерської служби

МОН: коли в учнів закінчується навчальний рік

Як зазначила заступник Міністра освіти і науки Любомира Мандзій, цього року випускники шкіл і профтехів, які отримують свідоцтва про повну загальну середню освіту, звільняються від ДПА, але мають право її складати за власним бажанням, зокрема у формі ЗНО.

Під час карантину працюєте у приміщенні установи? Дотримайтеся порад від Держпраці

Цим рішенням впорядковуються етапи завершення навчального року, передбачивши час на складання тестів і занесення оцінок за них у свідоцтва як ДПА. Крім того, випускники закладів профосвіти, які також виявили бажання скласти ДПА у формі ЗНО, зможуть своєчасно отримати свідоцтво і диплом.

Карантинні ускладнення на зарплату: чи виплачувати надбавку вчителям

Вона також наголосила, що 25 червня стартувала основна сесія зовнішнього незалежного оцінювання, яка триватиме до 17 липня. Далі відбудеться додаткова сесія – з 24 липня до 10 серпня. Саме через строки додаткової сесії випускники шкіл завершать навчальний рік останніми – впродовж 10 днів після визначення результатів, але не пізніше 31 серпня.

За матеріалами з Урядового порталу

вебінар індексація зарплати

Статті за темою

Усі статті за темою

Облік витрат за соціальними внесками в ОМС

За якими виплатами ОМС має нараховувати соціальні внески, серед яких ЄСВ і пенсійний збір? Мінімальні та максимальні розміри ЄСВ, загальні правила нарахування й бухгалтерські проведення для обліку витрат ОМС за соціальними внесками – все це у консультації.
2922

Звіт про заборгованість за бюджетними коштами – як заповнити

Звіт про заборгованість за бюджетними коштами форма 7д та 7 м подається як місячний, квартальний та річний за кожним з фондів окремо. Експертне пояснення щодо заповнення допоможе здати звіт без помилок.
35573

Як вести облік витрат із зарплати ОМС

Заробітна плата займає завжди суттєву частку у загальних витратах будь-якої бюджетної установи й органи місцевого самоврядування (ОМС) – не виняток. Як вести облік таких витрат, що до них належать, які правила їхнього нарахування, про виплату авансу та бухгалтерські проведення в ОМС – у даному огляді.
7213

Гарячі запитання

Усі питання і відповіді