Держекоінспекція активувала перевірки та штрафує порушників законодавства

З 19 по 25 червня ДЕІ пред’явила претензій на суму більше 15 млн грн.

Скачати зразок наказу про інвентаризацію

Держекоінспекція активувала перевірки та штрафує порушників законодавства

Про це повідомив голова Державної екологічної інспекції Андрій Мальований на своїй сторінці у Facebook.

Він зазначив, що за порушення вимог природоохоронного законодавства розраховано збитків на суму 43 млн 29 тисяч гривень.

За словами голови ДЕІ, загальна сума пред’явлених претензій складає 15 млн 359 тисяч гривень. Стягнуто збитків в добровільному та примусовому порядку на суму 2 млн 597 тисяч гривень.

Посадовець відзначив найбільш резонансні порушення. Це, по-перше, – незаконна рубка дерев у Вінницькій і Донецькій областях. По-друге, це стихійні сміттєзвалища у столиці, на Київщині, Одещині та Сумщині. Та незаконне використання надр на Тернопільщині, Херсонщині та Буковині.

За матеріалами з Урядового порталу

вебінар про перевірки ревізорів

Статті за темою

Усі статті за темою

Електронна декларація – заповнення

Антикорупційне декларування з початком кожного нового року поновлюється, є ще повідомлення про суттєві зміни в майновому стані, тож публікуємо детальну інструкцію з заповнення декларції. Експерт пояснює, що і в якому розділі слід зазначати.
66145

Повідомлення про суттєві зміни в майновому стані: хто, коли, як

Держорган НАЗК вимагає електронного декларування статків і подачі повідомлення про суттєві зміни в майновому стані, аби запобігти корупції. Хто зобов’язаний подавати це повідомлення, за яких умов і коли?
7107

Дистанційна робота в держорганах, ОМС, бюджетних установах

Держслужбовці та працівники держорганів, ОМС, бюджетних установ мають право працювати дистанційно за умови наявності організаційних і технічних можливостей для виконання посадових обов’язків. Розглянемо чим потрібно керуватись та що зробити для впровадження дистанційної роботи.
17423

Гарячі запитання

Усі питання і відповіді