Оплата послуг — це відшкодування чи закупівля

Ви вже чули, що Уряд нарешті затвердив порядок передачі в оренду державного та комунального майна? Тож нова процедура оренди стане реальністю. А всі договори оренди публічно розміщуватися через систему Prozorro.Продажі. Нововведень буде багато.

На що звернути увагу?

Оплата послуг — це відшкодування чи закупівля
Оренда державного та комунального майна через Prozorro.Продажі: що врахуватиКількість місць обмежена! Устигніть зареєструватися! Усі зареєстровані учасники отримають сертифікат.
П Л А Н 1. Передача майна в оренду – тільки через аукціон. Коли і як проводити? 2. Оренда майна – тільки з Переліків. Яке майно і хто зараховує до Переліків I та II типу? 3. Стартова ціна оренди – від балансової вартості. Як і хто розраховує? 4. Передача майна без аукціону – тільки для «пільговиків». Хто потрапив до списків? 5. Усі договори з оренди майна – у публічному доступі. Як укладати нові і що робити зі старими? 6. Суборенда – тільки за погодженням орендодавця. Де і як обумовити?

вебінар індексація зарплати

Статті за темою

Усі статті за темою

Планування закупівлі електричної енергії в бюджетних установах

Закон про ринок електроенергії закладає правові передумови щодо закупівлі замовниками електричної енергії на конкурентних засадах. Про роботу замовника та планування закупівлі електроенергії – у даному огляді.
39690

Чи можливі централізовані закупівлі за рішенням територіальної громади

Придбання територіальними громадами різноманітних товарів, робіт і послуг потребує дотримання встановлених державою правових та економічних норм. Експерт допоможе в них розібратися.
2456

Гарячі запитання

Усі питання і відповіді