Кишеньковий сканер: як сканувати документи за допомогою смартфона

Усі закупівлі замовники вже давно проводять онлайн. Здавалося б, уведення карантину не мало би вплинути на їхню роботу. Однак за віддаленого доступу не кожен має змогу зісканувати підписаний документ, аби завантажити його у Prozorro. Розкажемо, як за допомогою смартфона сканувати, зберігати й надсилати документи.

Оцифрувати будь-який документ, навіть коли немає сканера, може будь-хто. Для цього достатньо завантажити на смартфон спеціальну мобільну програму.

Як правильно все зробити, яку програму краще обрати - розказує Оксана Осадча, редакторка журналу «Держзакупівлі».

ДОКЛАДНІШЕ

вебінар про перевірки ревізорів

Статті за темою

Усі статті за темою

ТОП-3 способи визначення та призначення уповноваженої особи

Закон про публічні закупівлі передбачає три способи призначення уповноваженої особи, яка буде відповідальною за організацію та проведення закупівель в установі. Який спосіб обрати та на що при цьому звернути увагу детальніше в публікації.
4331

Посадова інструкція фахівця з публічних закупівель

Що повинен знати фахівець з публічних закупівель, які він має права, завдання та обов’язки і яку відповідальність нестиме у разі порушення — визначає посадова інструкція фахівця з публічних закупівель. Наведемо її зразок.
30088

Тендерна пропозиція учасника: коли відхиляти

Замовник може відхиляти тендерну пропозицію учасника. Для цього він розміщує інформацію в ЕСЗ та посилається на певні підстави, за яких це можна робити. Визначає їх стаття 31 Закону про публічні закупівлі.
900

Гарячі запитання

Усі питання і відповіді