У ЗСУ переатестація військовослужбовців

Календар бухгалтера з оплати праці на ЛИПЕНЬ 2020

Міноборони затвердив Порядок проведення у ЗСУ переатестації військовослужбовців рядового, сержантського і старшинського складу у військових званнях (далі — Порядок).

У ЗСУ переатестація військовослужбовців

Переатестація військовослужбовців проходитиме за місцем проходження військової служби або служби у військовому резерві. Безпосередній командир (начальник) військовослужбовця складатиме документ — атестацію на присвоєння військового звання (додаток до Порядку).

Висновок за атестацією здійснює прямий командир (начальник) військовослужбовця. Атестацію розглядають на засіданні атестаційної комісії, підзвітній посадовій особі, яка її затверджує. До участі в засіданні атестаційної комісії залучаються головні старшини органів військового управління, з’єднань, військових частин ЗСУ.

Порядок визначає процедуру присвоєння військових звань військовослужбовцям.

Із наказу Міноборони «Про затвердження Порядку проведення у Збройних Силах України переатестації військовослужбовців рядового, сержантського і старшинського складу у військових званнях» від 14.05.2020 № 149

вебінар про перевірки ревізорів

Статті за темою

Усі статті за темою

Документальне оформлення підсумованого обліку робочого часу

Досить поширені ситуації, коли з огляду на режим роботи та процеси в установі неможливо встановити звичайний 8-годинний робочий час. У цьому випадку на допомогу приходить підсумований облік робочого часу. Що це означає, де застосовується та як правильно здійснити документальне оформлення – читайте далі у статті.
13835

Переведення працівника на інше підприємство

Переведення працівника на інше підприємство стало більш простішою процедурою, а все тому, що у працівника забрали право переносити дні заробленої щорічної відпустки до іншого роботодавця.
14871

Гарячі запитання

Усі питання і відповіді