«Факторинг Хаб» від Prozorro: хто вже приєднався

Як повідомлялося раніше, у липні 2020 року відбувся старт онлайн-платформи «Факторинг Хаб». Хто вже встиг приєднатися?

РЕЄСТРУЙСЯ на вебінар: Коли можна не проводити спрощених закупівель та як це обґрунтувати

«Факторин Хаб» від Prozorro: хто вже приєднався

Першим до онлайн-платформи «Факторинг Хаб» приєдналась АТ «Укрпошта». Як постійний замовник в системі публічних закупівель Prozorro АТ «Укрпошта» розмістила перше оголошення в тестовому режимі.

Антикризові закупівлі — за винятковими правилами

З боку фінансових установ першим приєднався ПУМБ (банк-партнер, фактор). Тобто, вже зараз, бізнес, який зацікавлений у наданні товарів/послуг для АТ «Укрпошта», може брати участь у тендерах з можливістю факторингу.

Участь у платформі є безкоштовною для МСП та замовників. Прозорро запрошує долучатися нових учасників з боку і замовників, і банків.

За матеріалами з сайту Prozorro

УВАГА!

Бути у курсі подій та законодавчих оновлень стало ще легше! Підписуйтесь на наш Telegram або FB та читайте важливі новини від порталу "Бюджетник" першими.

вебінар про перевірки ревізорів

Статті за темою

Усі статті за темою

Планування закупівлі електричної енергії в бюджетних установах

Закон про ринок електроенергії закладає правові передумови щодо закупівлі замовниками електричної енергії на конкурентних засадах. Про роботу замовника та планування закупівлі електроенергії – у даному огляді.
39749

Чи можливі централізовані закупівлі за рішенням територіальної громади

Придбання територіальними громадами різноманітних товарів, робіт і послуг потребує дотримання встановлених державою правових та економічних норм. Експерт допоможе в них розібратися.
2464

Гарячі запитання

Усі питання і відповіді