Врахування життєвого циклу закупівлі: новий критерій для тендерів на Prozorro

Мінекономіки прийняло наказ “Про затвердження Примірної методики визначення вартості життєвого циклу” (№1894).

Переходьте на Facebook - та діліться новиною з колегами ►►►

Закупівлі на суми, менші порогових

Врахування життєвого циклу закупівлі: новий критерій для тендерів на Prozorro

Документ надає можливість замовникам оцінювати пропозиції постачальників не тільки за ціною, а й за вартістю життєвого циклу закупівлі — тобто за сукупними витратами на експлуатацію.

Тепер замовники зможуть обирати, за яким критерієм вони планують провести тендер. Методика є примірною і не є обов'язковою.

За матеріалами Prozorro

Врахування життєвого циклу закупівлі: новий критерій для тендерів на Prozorro
Національна сертифікація з публічних закупівель — 2021В програмі: Закупівлі за новою редакцією Закону № 922 ► Планування ► Умови ТД ► Укладення договору ► Контроль та відповідальність + офіційний СЕРТИФІКАТ
Ви досвідчений закупівельник і в закупівлях вам немає рівних? Покажіть свій результат - пройдіть самоперевірку власних знань, щоб скоротити програму!

УВАГА!

Бути у курсі подій та законодавчих оновлень стало ще легше! Підписуйтесь на наш Telegram або FB та читайте важливі новини від порталу "Бюджетник" першими.

вебінар індексація зарплати

Статті за темою

Усі статті за темою

Планування закупівлі електричної енергії в бюджетних установах

Закон про ринок електроенергії закладає правові передумови щодо закупівлі замовниками електричної енергії на конкурентних засадах. Про роботу замовника та планування закупівлі електроенергії – у даному огляді.
39690

Чи можливі централізовані закупівлі за рішенням територіальної громади

Придбання територіальними громадами різноманітних товарів, робіт і послуг потребує дотримання встановлених державою правових та економічних норм. Експерт допоможе в них розібратися.
2456

Гарячі запитання

Усі питання і відповіді