ТОП новини закупівельника

Вирішуйте робочі проблеми з «Держзакупівлями» і бережіть себе.

ТОП новини заккупівельника

З повагою
Оксана СОКОЛОВА,
головна редакторка

Ваш безплатний доступ до курсів Вищої Школи Закупівельника

Ніщо не відображає реальність так влучно, як народна мудрість. Тим паче, що нашим експертам є про що вам розповісти. Наприклад, про:

І це лише частина консультацій цього номера. На шпальтах на вас чекає ще багато цікавого і корисного.

ТОП новини заккупівельника

А тих, кому інформації не вистачило, чекаємо на наших навчальних семінарах. Найближчий — 24 листопада. Записуйтеся на навчання, знаходьте рішення до головних завдань закупівельника наприкінці року.

УВАГА!

Бути у курсі подій та законодавчих оновлень стало ще легше! Підписуйтесь на наш FB та читайте важливі новини від порталу "Бюджетник" першими.

вебінар індексація зарплати

Статті за темою

Усі статті за темою

ТОП-3 способи визначення та призначення уповноваженої особи

Закон про публічні закупівлі передбачає три способи призначення уповноваженої особи, яка буде відповідальною за організацію та проведення закупівель в установі. Який спосіб обрати та на що при цьому звернути увагу детальніше в публікації.
4225

Посадова інструкція фахівця з публічних закупівель

Що повинен знати фахівець з публічних закупівель, які він має права, завдання та обов’язки і яку відповідальність нестиме у разі порушення — визначає посадова інструкція фахівця з публічних закупівель. Наведемо її зразок.
29930

Тендерна пропозиція учасника: коли відхиляти

Замовник може відхиляти тендерну пропозицію учасника. Для цього він розміщує інформацію в ЕСЗ та посилається на певні підстави, за яких це можна робити. Визначає їх стаття 31 Закону про публічні закупівлі.
874

Гарячі запитання

Усі питання і відповіді