Інвентаризація: як не потрапити на гачок ревізорів

Часто інвентаризацію в установі інвентаризаційна комісія проводить формально. Тому і не виявляє ніколи лишків та нестач. Утім, все таємне колись стане явним — усі недоліки проведеної в установі інвентаризації виявлять ревізори коли проводитимуть ревізію фінансово-господарської діяльності.

А щоб цього не сталося, пропонуємо вам дізнатися, яких порушень припускається інвентаризаційна комісія, як ревізори виявляють, що інвентаризації установа проводить формально.

А щоб не потрапити на гачок ревізорів і гарно підготуватися до щорічної інвентаризації, пропонуємо переглянути Комікс і дізнатися як матеріально відповідальні особи допомагають ревізорам виявляти порушення.

Читати статтю і переглянути комікс ►►►

Інвентаризація: як не потрапити на гачок ревізорів
ЛЮДМИЛА КРАВЧЕНКО,керівник експертної групи Експертус Головбух
ПІДКАЖЕМО ►►► що робити, якщо член інвентаризаційної комісії захворів ►►► чи можна замінити матеріально відповідальних осіб

УВАГА!

Бути у курсі подій та законодавчих оновлень стало ще легше! Підписуйтесь на наш Telegram або FB та читайте важливі новини від порталу "Бюджетник" першими.

вебінар індексація зарплати

Статті за темою

Усі статті за темою

Інвентаризація основних засобів: порядок проведення

В бюджетних установах щороку проводиться інвентаризація основних засобів та інших необоротних матеріальних активів (ІНМА) . Вона підтверджує достовірність бухгалтерського обліку і фінзвітності бюджетних установ. Розглянемо, коли і як її проводити.
29527

Порядок проведення інвентаризації 2024

Проведення інвентаризації ➤ що інвентаризувати ➤ коли обов'язкова інвентаризація ➤ хто проводить ➤ терміни проведення ➤ етапи інвентаризації ➤ як оформити результати
107161

Гарячі запитання

Усі питання і відповіді