Кабмін: відміняють локдаун вихідного дня

Відтепер по всій Україні діятимуть правила “помаранчевої” зони. Тож скоро для працівників підприємств, що працюють і у вихідні, незручності, пов’язані з “вихідними” обмеженнями, мають закінчитися.

КОРОНАВІРУС: коли потрібна захисна маска

Важливо: Уряд встановив карантин «вихідного дня»

Про це на засіданні Уряду повідомив Прем’єр-міністр Денис Шмигаль.

Він зазначив, що “вихідний” карантин дав явний позитивний ефект, і тепер можна дещо пом’якшити обмеження.

Як повідомив Прем’єр-міністр на своєму Telegram-каналі, Кабінет Міністрів наразі напрацьовує найбільш збалансоване рішення стосовно можливого посилення карантинних обмежень на новорічні та різдвяні свята. Згідно з законом, Уряд повідомить про рішення за 7 днів до їх запровадження.

За матеріалами Telegram-каналу

УВАГА!

Бути у курсі подій та законодавчих оновлень стало ще легше! Підписуйтесь на наш Telegram або FB та читайте важливі новини від порталу "Бюджетник" першими.

вебінар про перевірки ревізорів

Статті за темою

Усі статті за темою

Доплати бюджетникам – 2024

Посадові оклади в бюджетних установах нині не великі. Однак збільшують заробіток працівників інші виплати, як-то доплати, надбавки, премії. У цьому огляді – про стимулюючі доплати і надбавки в бюджетних установах 2024.
40120

Військовий збір 2024 – зміни з 01 жовтня

Мета військового збору випливає з самої назви – збільшити фінансування видатків на оборону України, у т.ч. фінансування ЗСУ. Військовий збір існує з 2014 року, але з 01 жовтня 2024 року відбудеться його збільшення. Про ставки військового збору, об’єкт оподаткування, правила сплати та декларування у бюджетників – у цьому огляді.
8532

Транспортний податок 2024: ставка, облік, декларація

Транспортний податок у 2024 році: дивиться перелік легкових автомобілів, які підлягають оподаткуванню. Коли, скільки та за які автомобілі потрібно сплачувати транспортний податок 2024 – у статті.
14580

Гарячі запитання

Усі питання і відповіді