Закуповуєте друковані періодичні видання? Пояснимо, як правильно

Ваш безплатний доступ до курсів Вищої Школи Закупівельника

Закон № 922 з 19.04.2020 істотно змістив вартісні межі для закупівель. Тепер замовники мають проводити спрощену закупівлю, коли щось придбавають на суму від 50 тис. грн. Тож перед багатьма постало запитання, як правильно закуповувати звичні для роботи речі.

Пояснимо сьогодні деталі закупівлі періодичних видань на прикладі передплати журналів та відповімо на найчастіші питання:

  • Чи може замовник у листопаді 2020 року провести спрощену закупівлю для закупівлі періодики, а саме закупити журнали на період з 01.11.2020 до 31.12.2021?
  • Якщо не проводити спрощеної закупівлі, то чи потрібно звітувати про договір?
  • До річного плану якого року включати таку закупівлю?

ПЕРЕЙТИ до СТАТТІ ►►►

Закуповуєте друковані періодичні видання? Пояснимо, як правильно
ОЛЕНА СТЕПАНОВА,директорка ТОВ «СІ БІЗНЕС КОНСАЛТИНГ», Одеса
Як організувати планування, аби дотримати усіх вимог Закону?

УВАГА!

Бути у курсі подій та законодавчих оновлень стало ще легше! Підписуйтесь на наш FB та читайте важливі новини від порталу "Бюджетник" першими.

вебінар індексація зарплати

Статті за темою

Усі статті за темою

Посадова інструкція фахівця з публічних закупівель

Що повинен знати фахівець з публічних закупівель, які він має права, завдання та обов’язки і яку відповідальність нестиме у разі порушення — визначає посадова інструкція фахівця з публічних закупівель. Наведемо її зразок.
29930

Переговорна процедура закупівлі: 4 кроки та десяток застережень

Переговорна процедура закупівлі 2020 та її алгоритм простіший, аніж конкурентних процедур. Попри це в ньому чимало місць, де замовник може помилитися — обґрунтування, документи від учасника, кваліфікація, відсутність підстав для відхилення за статтею 17, забезпечення. Усі застереження та поради — у цій статті.
10522

Закупівлі електроенергії: у кого купувати та як формується ціна на ринку

Замовникам складно самотужки розібратися з тим, як працює ринок електроенергії в Україні 2020. Звідси й проблеми в закупівлях. Тож перш ніж закуповувати електроенергію, варто опанувати правила роботи ринку та розрахунку ціни
3011

Гарячі запитання

Усі питання і відповіді