Prozorro: запроваджується електронізація критеріїв тендерної документації

3-го грудня 2020 року Prozorro розпочинає новий етап розвитку електронної тендерної документації: вимоги до бізнесу в закупівлях переведуть у електронний формат.

Ваш безплатний доступ до курсів Вищої Школи Закупівельника

Prozorro: запроваджується електронізація критеріїв тендерної документації

Першими перейдуть в електронний формат критерії доброчесності (ст. 17 Закону про публічні закупівлі). Усі критерії щодо доброчесності постачальника будуть виводитися у вигляді електронних полів у системі Prozorro, які замовник публікує для постачальника, а той — надає необхідні документи та довідки (або ж система надає інформацію з реєстрів).

Для замовників функціонал буде реалізований у вигляді галочок на їхньому електронному майданчику. При цьому деякі майданчики надаватимуть можливість скопіювати набори критеріїв з попередніх закупівель, що дасть можливість не вводити їх кожного разу у систему.

За матеріалами Prozorro

УВАГА!

Бути у курсі подій та законодавчих оновлень стало ще легше! Підписуйтесь на наш FB та читайте важливі новини від порталу "Бюджетник" першими.

вебінар індексація зарплати

Статті за темою

Усі статті за темою

Планування закупівлі електричної енергії в бюджетних установах

Закон про ринок електроенергії закладає правові передумови щодо закупівлі замовниками електричної енергії на конкурентних засадах. Про роботу замовника та планування закупівлі електроенергії – у даному огляді.
39690

Чи можливі централізовані закупівлі за рішенням територіальної громади

Придбання територіальними громадами різноманітних товарів, робіт і послуг потребує дотримання встановлених державою правових та економічних норм. Експерт допоможе в них розібратися.
2456

Гарячі запитання

Усі питання і відповіді