Терміново! Останні зміни у КЕКВ

Оновлена інструкція до КЕКВ: дізнайтеся про зміни першими

Оновлена інструкція до КЕКВ

Мінфін оновив інструкцію щодо застосування КЕКВ. Деякі капітальні видатки стали поточними, з’явилися нові коди та нові правила. Про всі зміни дізнайтеся з коментаря.

Хочу дізнатися ►►►

Отже, відповідно до змін у застосуванні КЕКВ, з 01.01.2021 матимемо нові видатки, які Мінфін розподілив за КЕКВ, а окремі капітальні видатки відніс до поточних. Ці новації суттєві і їх потрібно врахувати в роботі. Натомість є й інші зміни — косметичні, які не змінюють суті видатків чи застосування КЕКВ, а лише приводять формулювання у відповідність до чинного законодавства.

УВАГА!

Бути у курсі подій та законодавчих оновлень стало ще легше! Підписуйтесь на наш Telegram або FB та читайте важливі новини від порталу "Бюджетник" першими.

Вебінарний марафон до Дня бухгалтера

Статті за темою

Усі статті за темою

Договір дарування – зразок

Благодійна допомога, пожертва, безоплатна передача основних засобів, безповоротна фінансова допомога - все це оформлюється через договір дарування. Про умови та оформлення договорів дарування, особливості дарування у бюджетних установах – у цьому огляді.
13603

Коди економічної класифікації видатків бюджету: інструкція застосування

Мінфін регулярно оновлює інструкцію зі застосування КЕКВ. Це зумовлює проблеми в установах, адже вони планують видатки у кошторисах за старими КЕКВ, а проводити їх потрібно вже за новими. Актуальні коди економічної класифікації видатків бюджетних установ 2024 року та їх застосування – у цьому огляді.
297661

Бюджетні кошти на Є-дата

Дізнайтеся нюанси та строки оприлюднення інформації про використання бюджетних коштів на веб-порталі Є-data, аби уникнути штрафів і відповідальності за Є-data 2024 року.
100568

Гарячі запитання

Усі питання і відповіді