Адмінправопорушення в закупівлях: від якої суми рахуватимуть штрафи?

17 чи 1050 грн: від якої суми рахуватимуть штрафи

Адмінправопорушення в закупівлях: від якої суми рахуватимуть штрафи?

Замовник допустив порушення, передбачене статтею 164‑14 КпАП, А коли почав читати законодавство, замислився, який розмір нмдг застосувати — 17 чи 1051 грн. Редакція «Держзакупівель» проаналізувала, на основі чого все ж таки потрібно рахувати штраф — 17 грн — розміру нмдг? Чи в адмінправопорушеннях потрібно брати до розрахунку 1051 грн — розмір ПСП?

Як правильно рахувати

УВАГА!

Бути у курсі подій та законодавчих оновлень стало ще легше! Підписуйтесь на наш FB та читайте важливі новини від порталу "Бюджетник" першими.

тест для бухгалтерів

Статті за темою

Усі статті за темою

Індикатори ризиків - алгоритм при моніторингу закупівель

Моніторинг закупівлі може початися внаслідок спрацювання ризик-індикаторів, які визначаються системою в автоматичному режимі на основі закладених алгоритмів. Індикатори ризиків допомагають Держаудитслужбі відібрати ті процедури закупівлі, у яких замовники припустилися порушення або ж потенційно можуть це зробити. Далі — такі процедури досліджують аудитори під час моніторингу закупівель та приймають остаточне рішення.
5522

Моніторинг державних закупівель: приклади висновків ревізорів

До вашої уваги приклади висновків аудиторів, коли тендерна документація не відповідає вимогам Закону; супровідні документи містять помилки; процедура закупівлі вибрана неправомірно. Аналізуйте і не повторюйте порушень
1871

Гарячі запитання

Усі питання і відповіді