Паспорт бюджетної програми складайте за новою формою

Мінфін затвердив нову форму Паспорта бюджетної програми та підкоригував Правила складання паспортів бюджетних програм і звітів про їх виконання.

Паспорт бюджетної програми

Проєкти паспортів бюджетних програм, включаючи зміни до них, та звіти про їх виконання головні розпорядники складають з використанням автоматизованої системи ведення державного бюджету — АІС «Держбюджет». У грифі «ЗАТВЕРДЖЕНО» форми паспорта бюджетної програми зазначають назву відповідного розпорядчого документа головного розпорядника. Перед затвердженням паспорта бюджетної програми, проєкт якого погодив Мінфін, тобто оформив аркуш погодження, головний розпорядник уключає до грифа «ПОГОДЖЕНО» форми паспорта бюджетної програми дату і номер відповідного аркуша погодження.

Джерело: наказ Мінфіну «Про внесення змін до наказу Міністерства фінансів України від 29 грудня 2002 року № 1098» від 28.12.2020 № 813, набрав чинності 22.01.2020

УВАГА!

Бути у курсі подій та законодавчих оновлень стало ще легше! Підписуйтесь на наш Telegram або FB та читайте важливі новини від порталу "Бюджетник" першими.

вебінар про перевірки ревізорів

Статті за темою

Усі статті за темою

Дефектний акт – зразок

Коли складається дефектний акт та хто може обстежити об’єкт щодо наявності дефектів. Експерт пояснює в деталях та надає дефектний акт – зразок 2024.
98669

Акт приймання-передачі – бланк | зразок

✔️ Акт приймання-передачі основних засобів, майна, робіт, послуг має не одну форму. ✔️ Коли та яку застосовувати 2024 року, а також їх бланки та зразки – у статті.
332673

Акт виконаних робіт – зразок

⭐️Установа, яка отримує від сторонньої юридичної особи роботи чи послуги, має їх належно оформити первинним документом. Таким документом є акт виконаних робіт або ж акт наданих послуг. ⭐️ Розповімо, як його правильно оформити, і наведемо зразок.
234929

Гарячі запитання

Усі питання і відповіді