У них визначило умови та заходи:
- щодо використання виробничих та складських приміщень, обладнання та інвентарю;
- транспортування харчових продуктів до потужностей із виробництва та обігу харчових продуктів;
- поводження з харчовими відходами;
- гігієни персоналу, який працює в зоні поводження із харчовими продуктами;
- постачання, виробництва та зберігання харчових продуктів;
- вимоги до маркування обладнання та інвентарю.
Керівники закладів загальної середньої освіти, постачальники харчових продуктів та/або послуг із харчування повинні забезпечити простежуваність. Інформація про операторів ринку, які постачають харчові продукти, повинна зберігатися в закладі загальної середньої освіти протягом 90 календарних днів після дня закінчення мінімального терміну придатності харчових продуктів або дати «вжити до…».
Джерело: наказ Мінекономіки «Про затвердження Гігієнічних вимог до виробництва та обігу харчових продуктів на потужностях, розташованих у закладах загальної середньої освіти» 03.12.2020 № 2532, набрав чинності 01.01.2021
УВАГА!
Бути у курсі подій та законодавчих оновлень стало ще легше! Підписуйтесь на наш Telegram або FB та читайте важливі новини від порталу "Бюджетник" першими.