Зміни у процедурі відбору потенційного «спортивного» орендаря

Урядовці доповнили Перелік документів, що подаються потенційними орендарями, які звернулися із заявою про включення об’єкта оренди до Переліку другого типу або заявою про оренду об’єкта з Переліку другого типу, такими орендарями:

⚡️ Єдиний рахунок — 2021: перейти чи відмовитися

Зміни у процедурі відбору потенційного «спортивного» орендаря

  • державні/комунальні спортивні клуби, ДЮСШ, школи вищої спортивної майстерності, центри олімпійської підготовки, центри студентського спорту закладів вищої освіти, фізкультурно-оздоровчі заклади, центри фізичного здоров’я населення, центри фізичної культури і спорту осіб з інвалідністю, а також бази олімпійської, паралімпійської та дефлімпійської підготовки;
  • неприбуткові громадські об’єднання фізкультурно-спортивної спрямованості;
  • спортивні клуби, ДЮСШ, школи вищої спортивної майстерності, центри олімпійської підготовки, центри студентського спорту закладів вищої освіти, центри фізичної культури і спорту осіб з інвалідністю, що є неприбутковими організаціями, — виключно для проведення спортивних заходів або надання фізкультурно-спортивних послуг, що утворені громадськими об’єднаннями фізкультурно-спортивної спрямованості.

Для зазначених потенційних орендарів визначили Перелік критеріїв оцінювання потенційних орендарів, передбачених абзацами тринадцятим і чотирнадцятим частини другої статті 15 Закону України «Про оренду державного та комунального майна», які мають право на отримання майна в оренду без проведення аукціону.

Джерело: постанова КМУ «Про внесення змін до Порядку передачі в оренду державного та комунального майна» від 03.02.2021 № 71, набрала чинності 06.02.2021

УВАГА!

Бути у курсі подій та законодавчих оновлень стало ще легше! Підписуйтесь на наш Telegram або FB та читайте важливі новини від порталу "Бюджетник" першими.

вебінар про перевірки ревізорів

Статті за темою

Усі статті за темою

Облік витрат за договорами надання послуг в ОМС

Надання й отримання послуг – це повсякденність будь-якої бюджетної установи. Не виняток і органи місцевого самоврядування (ОМС). Як обліковувати витрати на послуги, зокрема за цивільно-правовими договорами – у даному огляді.
3475

Документальне оформлення підсумованого обліку робочого часу

Досить поширені ситуації, коли з огляду на режим роботи та процеси в установі неможливо встановити звичайний 8-годинний робочий час. У цьому випадку на допомогу приходить підсумований облік робочого часу. Що це означає, де застосовується та як правильно здійснити документальне оформлення – читайте далі у статті.
13836

Переведення працівника на інше підприємство

Переведення працівника на інше підприємство стало більш простішою процедурою, а все тому, що у працівника забрали право переносити дні заробленої щорічної відпустки до іншого роботодавця.
14873

Облік витрат за соціальними внесками в ОМС

За якими виплатами ОМС має нараховувати соціальні внески, серед яких ЄСВ і пенсійний збір? Мінімальні та максимальні розміри ЄСВ, загальні правила нарахування й бухгалтерські проведення для обліку витрат ОМС за соціальними внесками – все це у консультації.
2939

Гарячі запитання

Усі питання і відповіді