Рентна плата: нове у звітуванні

У зв’язку з появою тергромад було оновлено довідник місцевих бюджетів на базі змінених кодів Класифікатора об’єктів адміністративно-територіального устрою України (далі КОАТУУ).

Зразок декларації з плати за землю СКАЧАТИ

Рентна плата: нове у звітуванні

Відповідно змінились і деякі умови звітування з рентної плати.

Зокрема, у податковій декларації з рентної плати, затвердженої наказом Мінфіну № 719:

  • у рядку 6 рядка 2 «Код органу місцевого самоврядування за КОАТУУ» Декларації № 719 зазначається код КОАТУУ за місцезнаходженням контролюючого органу, до якого подається Декларація № 719;
  • у рядку 3 «Код органу місцевого самоврядування за КОАТУУ» додатків 1-3, 5 та 7 до Декларації № 719 зазначається код КОАТУУ територіальної громади, визначений у Розпорядженнях та Наказі;
  • у рядку 5 «Код органу місцевого самоврядування за КОАТУУ за місцезнаходженням об'єкта» до Декларації №719 зазначається код КОАТУУ місця здійснення діяльності платника.
  • у рядку 3 «Код органу місцевого самоврядування за КОАТУУ» додатків 4, 6, 10-11 до Декларації № 719 зазначається код КОАТУУ територіальної громади, визначений у Розпорядженнях та Наказі.

За матеріалами ДПС

УВАГА!

Бути у курсі подій та законодавчих оновлень стало ще легше! Підписуйтесь на наш Telegram або FB та читайте важливі новини від порталу "Бюджетник" першими.

вебінар індексація зарплати

Статті за темою

Усі статті за темою

Як сплачувати рентну плату за свердловину на балансі ОМС

Орган місцевого самоврядування, наприклад місцева рада чи її виконком, має на власному балансі артезіанську свердловину з видобутку питної води. Постає питання, а чи сплачується рентна плата за свердловину та чи потрібні якісь дозволи? Знайдемо відповідь на це цікаве питання.
3057

Гарячі запитання

Усі питання і відповіді