“Відсутні господарські одиниці” при відкритті зміни: які дії

Теми:
Якщо на зареєстрованому ПРРО, під час відкриття робочої зміни, надходить повідомлення «Відсутні господарські одиниці», то для роботи з ПРРО суб’єкту господарювання необхідно перевірити правильність подання даних про касира та ПРРО.

Як відзвітувати про зарплату до статистики? ►►► Дізнайтеся за результатами тесту✔️

“Відсутні господарські одиниці” при відкритті зміни: які дії

Під час відкриття робочої зміни може надходити повідомлення «Відсутні господарські одиниці». Таке повідомлення надходить якщо:

  • ідентифікатор ключа суб’єкта взято з сертифікату який використовується для шифрування;
  • в Повідомленні J/F1391801 вказано значення, що не відповідає ідентифікатору ключа суб’єкта з сертифікату;
  • суб’єктом господарювання подано Повідомлення про виявлення несправностей програмного реєстратора розрахункових операцій за формою № 2-ПРРО;
  • суб’єкт господарювання подав Повідомлення J/F1391801 з типом підпису «припинення роботи» для такого касира.

Нагадаємо, кожного разу при виконанні входу касиром на ПРРО відбувається перевірка всіх доступних господарський одиниць за його ідентифікатором ключа, інформацію про який було подано до контролюючого органу. При цьому необхідно вказувати ідентифікатор ключа суб’єкта з сертифікату, який використовується для підпису, а не шифрування.

За матеріалами ДПС

“Відсутні господарські одиниці” при відкритті зміни: які дії
АЛЛА ВОЛОВЕНКО,експерт Експертус Головбух
У ФОКУСІ: ⏩ на кого, крім роботодавців, поширили порядок індексації ⏩ хто і як індексуватиме аліменти у твердій грошовій сумі ⏩ яке правило індексації для «новачків» і «переведених» ⏩ яке правило для доходів, що підвищили посеред місяця

УВАГА!

Бути у курсі подій та законодавчих оновлень стало ще легше! Підписуйтесь на наш Telegram або FB та читайте важливі новини від порталу "Бюджетник" першими.

вебінар про перевірки ревізорів

Статті за темою

Усі статті за темою

КОРО: особливості застосування Книги обліку розрахункових операцій

Книги обліку розрахункових операцій (КОРО) ведуть установи при проведенні готівкових розрахункових операцій у визначених законодавством ситуаціях. Розглянемо коли їх бюджетній установі вести обов’язково, а коли можна обійтися й без них?
26255

Реєстрація РРО

РРО – це сфера, в якій час від часу відбуваються зміни. І вони постійні. Процедура реєстрації звичайних РРО спростилася за останні роки. Про реєстрацію РРО – тема даної консультації.
6989

Картка аналітичного обліку касових видатків

Облік касових і фактичних видатків в бюджетниій установі 2024 ➤ зразок картки аналітичного обліку касових видатків ➤ зразок картки аналітичного обліку фактичних видатків
24935

Касова книга – бланк | зразок

Касова книга слугує для узагальнення обліку готівкових операцій за день. Як правильно вести касову книгу у бюджетній установі? Чим відрізняється ведення касової книги в електронному вигляді? З’ясуємо разом.
36016

Гарячі запитання

Усі питання і відповіді