Штрафи за відхилення від правил подання Податкового розрахунку з ЄСВ та ПДФО

Ваш безплатний доступ до курсів Вищої Школи Бухгалтерів

Розрахунок — уніфікована податкова декларація, яка містить інформацію про ПДФО, військовий збір та ЄСВ з розбивкою за місяцями звітного кварталу.

Податковий розрахунок з ЄСВ, ПДФО та ВЗ вивчають на уроці ЗАРПЛАТНА ЗВІТНІСТЬ у Школі Головбуха для бюджетних установ.

Давайте наголосимо, які штрафи загрожують у випадку відхилення від правил.

УВАГА!

Бути у курсі подій та законодавчих оновлень стало ще легше! Підписуйтесь на наш Telegram або FB та читайте важливі новини від порталу "Бюджетник" першими.

вебінар індексація зарплати

Статті за темою

Усі статті за темою

Типова програмна класифікація видатків та кредитування місцевих бюджетів

Програмна класифікація видатків та кредитування місцевого бюджету, відповідно до вимог частини другої статті 10 Бюджетного кодексу України, формується місцевим фінансовим органом за пропозиціями, поданими головними розпорядниками бюджетних коштів під час складання проекту рішення про місцевий бюджет у бюджетних запитах.
12003

Облік лікарських засобів та медичних виробів: приклади від експерта

Як МОЗ рекомендує ЗОЗ вести бухгалтерський облік медикаментів та медичних виробів – у публікації розглянемо загальні положення, що стосуються як медзакладів, що є бюджетними установами, так і реорганізованих медзакладів-КНП.
29929

Кошти на передплату періодики: чотири неочевидних джерела

Тримайте поради експертки, які допоможуть знайти кошти на передплату професійних видань для бухгалтерів. Брак фінансування, який через війну суттєво зачепив бюджетні установи й організації, водночас показав їхні можливості – вихід є завжди.
1707

Гарячі запитання

Усі питання і відповіді