Механізм коригування помилок для таблиць з ЄСВ

Ви отримаєте ➡️Навчання у зручному онлайн-форматі ➡️ Відеолекції від провідних експертів ➡️Сертифікат про підвищення кваліфікації від Юридичного університету Ярослава Мудрого

Відомості Розрахунку щодо нарахованих сум ПДФО/військового збору/ЄСВ формуйте на підставі бухгалтерських та інших документів, відповідно до яких їх нараховуєте/обчислюєте, або документів, які підтверджують виплату доходів, що є базою для їх нарахування.

Якщо у поданому Розрахунку виявили помилку або отримали повідомлення ДПС про помилки, коригувальний Розрахунок з типом «Звітний новий» або «Уточнюючий» подавайте лише із тими додатками, відомості в яких виправляєте cамостійно (п. 1—2 розд. V Порядку заповнення).

Крім того, у Розрахунку Мінфін змінив механізм коригування помилок для таблиць з ЄСВ. І хоча він начебто й став подібним до механізму коригування, який застосовували у формі № 1ДФ, але потребує додаткових роз’яснень Мінфіну або податківців.

Шановні колеги, щоб допомогти Вам розібратися, як заповнювати Податковий розрахунок з ПДФО та ЄСВ, радимо записатися у Школу Головбуха для бюджетних установ на курсЗАРПЛАТА В БЮДЖЕТІ, на якому досвідчений експерт приділила увагу правилам заповнення додатків до цього об’єднаного звіту.

вебінар індексація зарплати

Статті за темою

Усі статті за темою

Типова програмна класифікація видатків та кредитування місцевих бюджетів

Програмна класифікація видатків та кредитування місцевого бюджету, відповідно до вимог частини другої статті 10 Бюджетного кодексу України, формується місцевим фінансовим органом за пропозиціями, поданими головними розпорядниками бюджетних коштів під час складання проекту рішення про місцевий бюджет у бюджетних запитах.
12002

Облік лікарських засобів та медичних виробів: приклади від експерта

Як МОЗ рекомендує ЗОЗ вести бухгалтерський облік медикаментів та медичних виробів – у публікації розглянемо загальні положення, що стосуються як медзакладів, що є бюджетними установами, так і реорганізованих медзакладів-КНП.
29928

Кошти на передплату періодики: чотири неочевидних джерела

Тримайте поради експертки, які допоможуть знайти кошти на передплату професійних видань для бухгалтерів. Брак фінансування, який через війну суттєво зачепив бюджетні установи й організації, водночас показав їхні можливості – вихід є завжди.
1707

Гарячі запитання

Усі питання і відповіді