Помилились в додатку до декларації з ренти: як виправити

Податківці категорії ЗІР пояснили як подавати звітну нову або уточнюючу декларацію з рентної плати у разі виправлення показників в окремих додатках.

Чи знаєте ви, як завершити ревізію на свою користь? ►►► Пройдіть тест✔️

Помилились в додатку до декларації з ренти: як виправити

У разі виправлення показників в окремих додатках до поданої звітної податкової декларації з рентної плати суб’єкт господарювання подає:

  • до настання граничного терміну подання Декларації – звітну нову Декларацію разом з усіма додатками, в яких обчислюються податкові зобов’язання за відповідним видом об’єкта оподаткування;
  • після настання граничного терміну подання Декларації –уточнюючу Декларацію разом з тими додатками, в яких виявлені помилки та у зв’язку з цим уточнюються податкові зобов’язання за відповідним видом об’єкта, із зазначенням суми штрафної санкції у розмірі визначеному п. 50.1 ПКУ та пені відповідно до ст. 129 ПКУ.

За матеріалами ЗІР

УВАГА!

Бути у курсі подій та законодавчих оновлень стало ще легше! Підписуйтесь на наш Telegram або FB та читайте важливі новини від порталу "Бюджетник" першими.

вебінар індексація зарплати

Статті за темою

Усі статті за темою

Як сплачувати рентну плату за свердловину на балансі ОМС

Орган місцевого самоврядування, наприклад місцева рада чи її виконком, має на власному балансі артезіанську свердловину з видобутку питної води. Постає питання, а чи сплачується рентна плата за свердловину та чи потрібні якісь дозволи? Знайдемо відповідь на це цікаве питання.
3057

Гарячі запитання

Усі питання і відповіді