Змінився порядок інформування про укладений договір

Автор
консультант з обліку та оподаткування, Київ
Мінцифри повідомило про зміну порядку інформування про укладений договір про закупівлю товарів, робіт і послуг між замовником та виконавцем завдання, проекту, робіт з інформатизації.

інформування про укладений договір

Вебінар для бюджетників «Як ревізори перевіряють господарські договори»

Починаючи з 01.10.2024 повідомлення генеральному замовнику про укладений договір про закупівлю товарів, робіт і послуг між замовником та виконавцем завдання, проекту, робіт з інформатизації Національної програми інформатизації вартістю меншою ніж 500 тис грн мають надаватися засобами Єдиної інформаційної системи обліку Національної програми інформатизації (далі – Система), тобто через сайт npi.gov.ua.

Система складається із службової та відкритої частин. Службовою частиною Системи користуються авторизовані користувачі через електронні кабінети після проходження електронної ідентифікації та автентифікації з використанням електронного підпису, що базується на кваліфікованому сертифікаті відкритого ключа.

Інструкції користувача допоможуть зареєструватись у Системі, подати відповідні повідомлення. Також доцільно ознайомитись із рубрикою «Питання-відповідь».

У разі виникнення питань щодо роботи Системи, можна:

  • надіслати лист на електронну адресу:
  • звернутися до розробника за телефоном +380 67 452 84 97 чи електронною поштою [email protected].

Із листа Мінцифри від 16.09.2024 № 1/04-2-15284

вебінар про перевірки ревізорів

Статті за темою

Усі статті за темою

Планування закупівлі електричної енергії в бюджетних установах

Закон про ринок електроенергії закладає правові передумови щодо закупівлі замовниками електричної енергії на конкурентних засадах. Про роботу замовника та планування закупівлі електроенергії – у даному огляді.
39988

Чи можливі централізовані закупівлі за рішенням територіальної громади

Придбання територіальними громадами різноманітних товарів, робіт і послуг потребує дотримання встановлених державою правових та економічних норм. Експерт допоможе в них розібратися.
2496

Гарячі запитання

Усі питання і відповіді